Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem ér el a...

Mit csináljak, ha nem ér el a szobámba a wifi?

Figyelt kérdés
Egy másik helyiséget alakítottunk át szobának ,és ma jöttem ra hogy nem ér el odáig a wifi.az elég ,ha veszek még egy routert a szobámba? Vagy a meglévő routert kell kicserélni egy erősebbre?segìtsetek légyszíves, fontos lenne🥺

2022. jún. 10. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőséged van:

- vagy a szobát viszed közelebb a wifihez

- vagy a wifit viszed közelebb a szobához. :)

Mondjuk kábelt húzol a szobádba és teszel egy wifi routert a végére (AP módban) [link]

2022. jún. 10. 16:40
 2/11 anonim válasza:
Hát, ha veszel egy erősebb routert, az valószínűleg megoldja, viszont olcsóbban vannak jelerősítők, amiket lerakhatsz félúton, és felerősíti a wifi jelet, vagy az első routerből internetkábellel eljutsz legalább félútig a szobádhoz és ott leraksz egy új routert, vagy a kábelt a gépedig végighúzod a lakáson.
2022. jún. 10. 16:41
 3/11 A kérdező kommentje:
A wifi erősitot össze kell kötni a routerrel?
2022. jún. 10. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
masnival ?
2022. jún. 10. 16:54
 5/11 A kérdező kommentje:
...komolyan kérdezem
2022. jún. 10. 16:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Kábellel
 7/11 A kérdező kommentje:
Illetve hogy azt is be kell konfigurálni?
 8/11 anonim ***** válasza:

Az "erősitó" (jelismétlő) siralmas teljasítményt nyújt. Felezi a sebességet, duplázza a késleltetést.

Az AP viszont hozza ugyanazt a minőséget mint az eredeti.

2022. jún. 10. 17:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy felhúztam kábelt a szobámba (tetőtér), így megmarad a net minősége.
2022. jún. 10. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:
mikor a szomszéd nem volt otthon át furtam a főfalat és rákötöttem a wifire a kábelt. a kábel hossza 2 házzal odébb is viszi a jelet...
2022. jún. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!