Üdv! Egyenáram váltóárammá alakítására van e valami kapcsolás amit meg lehet építeni? 12v váltóra lenne szükségem.
Van hát.
DC-AC konvertert keress, de azok alapján, hogy nekünk nem árultad el a bemeneti feszültséget és a szükséges leadandó teljesítményeket :)
Én nem ezt kérdeztem volna hanem leírtam volna a megoldandó problémát és annak részleteit hogy segíthessünk az eredeti problémát megoldani.
De ez, hogy a problémádra már egy kigondolt megoldással kapcsolatban tetted fel a kérdést, lehet hogy rossz irányba vezet.
De ha ragaszkodunk ehhez a kérdéshez, akkor én azt is leírtam volna, hogy milyen 12V AC kell. Négyszög hullám, vagy szinuszos kell hogy legyen és milyen frekvenciájút szeretnék...
Ez még mindig nem elég részletes!
Önmagában gondolom nem egy hangszóróra akarsz ráakasztani 12V váltó feszültséget, hanem az azt megszólaltató erősítőt akarod megtáplálni.
Az is lejön a mondandódból hogy ezt valahol távol a civilizációtól szeretnéd megvalósítani, ahol nincsen 230V hálózat, mert ha lenne akkor elég lenne egy sima transzformátor, megfelelő teljesítménnyel.
"Egy hangszóróhoz lenne szükség a 12v ac-ra"
Miért nem bírod rendesen leírni hogy mit szeretnél mivel miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!