Mit tegyek a nyomtatóval?
Figyelt kérdés
A minap vettem egy lézeres nyomtatót. Van bele eg, ilyen patronom, ami fel van töltve. Valmiért egy helyen mindig hagy egy fehér pacát amikor nyomtatni akarok. Próbáltam rázni is a patront, de nem segít. Mit tegyek?2022. jún. 6. 15:38
1/9 anonim válasza:
Új vagy használt nyomtató? A toner gyári, vagy útángyártót (kókányolt)? Gyártmány? Típus?
2/9 anonim válasza:
A paca pont olyan mintha egy ujjad nyoma lenne?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem olyan mint az ujjam nyoma. Nagyobb, de azon a tintás hengeren mintha látszana egy folt.
2022. jún. 6. 19:28
4/9 A kérdező kommentje:
Nyomtató: Brothel HL-L5100DN, használt
Toner: nem gyári
2022. jún. 6. 19:30
5/9 A kérdező kommentje:
Ha véletlenül mégis én csináltam rá az ujjammal egy pacát, mit tegyek? Töröljem le valamivel?
2022. jún. 6. 19:40
6/9 anonim válasza:
Akkor sorban ezek közül bármelyikben lehet hiba. A nem gyári tonerek egy használt nyomtató esetén ez egy elég gyakori hiba. Ne törölgesd mert lehet, hogy még rosszabb lesz. Esetleg ha egy képet küldenél egy nyomattról. Pl. egy négyzethálót nyomtass 5x5mm az egész lapra és fotózd le.
8/9 anonim válasza:
Nekem ez szanaszét kopott 100x újratöltött tonernek problémának
tűnik. De azért várd meg míg más is válaszol.
9/9 anonim válasza:
Próbálkozz meg toner cserével (és gyárival ne után gyártottal) hátha megjavul, mert ez eléggé rosszul néz ki. Itt nem ujjlenyomat meg ilyenek a probléma, hanem az, hogy a fél oldal hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!