Hogyan lehet a Canon mg2950 típusú nyomtatóval patron nélkül szkennelni? Van valami gombkombináció hozzá? Vagy valahol össze kell zárni 2 érintkezőz? Youtubeos videókat próbáltam de egyik se sikerül.
Hogyan lehet a Canon mg2950 típusú nyomtatóval patron nélkül szkennelni?
Van valami gombkombináció hozzá? Vagy valahol össze kell zárni 2 érintkezőz? Youtubeos videókat próbáltam de egyik se sikerül.
"Szoftveresen nemtudom megbuherálni? "
Miért, tudod? Nem. Akkor mi a kérdés?
Windowson megnyitod az "eszközök és nyomtatók" részt, ott jobb gomb az eszközre és beolvasás.
Linuxon meg elindítod az Xsane-t és kész.
Mégis mit akarsz te nyomkodni a scanneren?
#5: Igen. És mi gátol meg abban, hogy ne a nyomtatóról indítsd a scannelést, hanem a számítógépről?
Nyilván, van olyan nyomtató, amelyik közvetlen emailben el tudja küldeni a scannelt doksit, annak van értelme, de mikor a nyomtatón nyomkodod a gombot és a gépen erre reagál egy program, na annak nincs. Sokkal egyszerűbb a gépen eleve elindítani a scannelést és ugye oda mented, ahova te szeretnéd.
Tehát: felejtsd el a nyomtató gombokat, indítsd a scannelést a számítógépről!
Oké, és számítógépről hogy indítod? Úgy, ahogy írtam, vagy a Canon-nek valami saját csillivilli programjával? Simán WIA-n vagy neadjisten TWAIN-en keresztül kell scannelni vagy a Windows beépített felületén keresztül, vagy egy tisztességes képszerktesztő programmal (de még egy XnView is tud scannelni).
Persze, ha a Canon olyan vacak, hogy hardveresen tiltja a scannelést, ha nincs patron (ami valjuk be, baromság), akkor még egy ok, hogy ne vegyen senki Canon nyomtatót. Maradjanak csak a fényképezőgépnél, abban jók.
Szkennelj a telefonoddal!
ott az office lens app, tök jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!