Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kapucsengő hangerején lehet...

Kapucsengő hangerején lehet valahogy állítani?

Figyelt kérdés
Pár éve már, hogy telepítettek be nálunk kapucsengőt, de a mai napig nem tudom megszokni a csirimpolását, idegesítő is a hangja, meg kib..tt hangos. Arról nem beszélve, ha rámászik az érintőpanelre egy pók vagy valami bogár, érzékeli és nagyon sokszor csörömpöl emiatt.. Így nyáron majdnem mindennapos a szívrohamközeli állapot. Lehet ezeknek a bánatoknak legalább a hangerejét módosítani valagogy? Én speciel még a kapunyitó és hívásmegszakító gombon kívül sajnos még semmit nem találtam rajta, de lassan eljutok odáig, hogy leszaggatom a falról és akkor a hátoldalát is látni fogom rejtett gombokat keresvén.
2022. jún. 5. 11:38
1 2
 11/14 Szirty ***** válasza:
A miénknél a beszélőkészlet ("kagyló") hangszórója adja a hangot amikor felcsengetnek.
2022. jún. 5. 15:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a része meg tök érdekes akkor, ha nálam is így van, mert amikor csörög, az ablakon ki tudnék ugrani olyan hangos, mikor meg beleszólnak sokszor alig értem olyan halk. 🤔
2022. jún. 5. 15:21
 13/14 Szirty ***** válasza:

A beszédhangot és a jelzőhangot más-más elektronika intézi.

Ha a tied ilyen, akkor tényleg bele kell nyúlni hogy lehalkítsd úgy hogy a beszéd ne halkuljon, csak a jelzés.

Vagy csinálj neki egy szivacsfészket amibe belerakod amikor nincs a fülednél :)

2022. jún. 5. 15:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Na majd szétkapom a kagylót is megnézem ott mi a helyzet. A szivacsos dolog is tetszik. Köszönöm a tippeket. 🤗
2022. jún. 5. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!