Létezik olyan mágnes kapcsoló ami nyitó(NC) főérintkezővel rendelkezik?
Ja nem csak a fázist kapcsoltam át, külön nullája van nálunk az éjszakainak is. Szerintem az a baj, hogy a bojler elég nagy fogyasztó, és az érintkezőknél összefutnak az ívek átkapcsoláskor, azért veri le a fi relét. Oda valami késleltetett átkapcsolás kell. Egy sima relével és egy időrelével működne, de azok meg drágák, úgyhogy nem foglalkoztam vele.
Szeretném leszögezni, hogy NEM értek hozzá.
Szabálytalan, ha megtalálják (és eséllyel megtalálják) irgalmatlanul megbírságolnak. Egyébként megoldható de... Nagyon nagy körültekintéssel.
Ez az "ívek összefutnak" hát ekkora örültséget sem hallottam még főleg nem bojlernél ami nem is igazán induktív fogyasztó.
22#
De oda írta a végére: „Szeretném leszögezni, hogy NEM értek hozzá.” Ami valóban igaz is, de, akkor meg minek irkál ide, ráadásul marhaságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!