Létezik olyan mágnes kapcsoló ami nyitó(NC) főérintkezővel rendelkezik?
"Éjszakai áram meghúzza a tekercset, a nappali elenged az NC érintkezőn."
Segédrelé meghúzza amit csak akarsz.
Persze attól nem lesz legális.
"Ez nem akkora bűn"
A patkányság mekkora bűn? Normális embernek nagy. Azért adja olcsóbban az éjszakait, hogy rendelkezhessen vele szükség esetén. Erre mondtam, hogy az átkapcsoló automatika a pocsolyabeli féreg viselkedése. Ilyent természetesen mindenki csinál, aki magyar, 50-es táblánál 70-el megy, kihordja a motorfelújítás szemetét az erdősávba, telepisálja-fossa a wc-t a vasútállomáson és nem öblít, elhajítja a csikket a száradó kukoricatáblába, satöbbi.
"Ha egyszer rendszermentés miatt kéne mindet kikapcsolni (ez volt a távvezérlést finanszírozó világbanki kölcsön indoka amúgy, de hát ez már 30 éves történet)"
Nagyon érdekes lehet ezt megvalósítani ott ahol az "éjszakait" nem HVK kapcsolja hanem kapcsoló óra... :)
Nagyon érdekes lehet ezt megvalósítani ott ahol az "éjszakait" nem HVK kapcsolja hanem kapcsoló óra... :)
Te már megint éktelen ostoba vagy. A távvezérlés szó nem volt világos? És ha valahol maradt kettő darab kapcsolóóra, az mit számít? Ma Magyarországon a távvezérelhető vevők melletti mérők kismegszakítóit figyelembe véve az országos csúcsterhelés hatodát lehet távvezérelni. Számításba is van véve minden havária-tervben.
Hogy magamat idézzem, a neten a legtöbb beszélgetés világos vonalába belecsap valaki valami híg fossal.
"Te már megint éktelen ostoba vagy. "
Én is hasonlóképpen tekintek rád.
"A távvezérlés szó nem volt világos?"
Világos volt.
"Ma Magyarországon"
Senki nem beszélt ma Magyarországról. Az "éjszakai áramról" beszéltünk.
Erre írtam: "Ha egyszer rendszermentés miatt kéne mindet kikapcsolni"
A rendszermentést a kapcsoló óra aligha veszi figyelembe. Akár fáj neked ez a tény, akár nem. :)
"...belecsap valaki valami híg fossal."
Ezért nem kellene ide írnod. Pont ez áramlik belőled! :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!