Windows kékhalál?

Figyelt kérdés
Valaki el tudná magyarázni, mi is a kék halál? Ha ma a gépem kiírt valamit, kék háttérrel, és újraindult, az annak számít?

#Windows #kék halál #screen of blue death
2022. jún. 2. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen az pontosan az volt. Majd a Wiki megmagyarázza: [link]
2022. jún. 2. 20:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ez többször is előfordulhat?
2022. jún. 2. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen van rá esély bőven. Ha mégegyszer előfordul, akkor fényképezd le a képernyőt vagy próbáld meg megjegyezni, hogy mit írt, és rá tudsz keresni, hogy mi okozhatta, és mit lehet rá a megoldás.
2022. jún. 2. 20:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm! Nagyon megijedtem, mert még soha nem fordult elő velem.
2022. jún. 2. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért kell megijedni? Egyébként be lehet állítani, hogy a hibát logolja, elég nehéz egy kék halál által kiírt szöveget elkapni, megjegyezni, de lefotózni is. Amúgy van ilyen már fekete háttéren is, marha sok számot, betűt ír ki, hexa számrendszerben, nem igazán lehet arról tudni mi volt a hiba.
2022. jún. 2. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
A kék halál mindig hardver, vagy driver hiba miatt van.
2022. jún. 3. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Valami ilyesmi van benne: 0x000004y? HA ilyen volt, akkor írd be a böngészőbe és keress rá. Valószínűleg driver hiba lehet.
2022. jún. 3. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:
2022. jún. 3. 22:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindeki válaszát! Már megy a gépem 4 órája kb. és eddig nem volt semmi baja. Most beléptem a játékba amivel játszottam amikor tegnap kék halált kaptam, és megint. Azt írta ki, hogy "VIDEO_TDR_FAILURE", rákerestem, azt írta ki hogy a videókártyával lehet valami.
2022. jún. 4. 13:35
 10/10 anonim ***** válasza:
2022. jún. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!