Mi lehet az oka hogy kékhalált kap a gép játékok indításakor?
A szóban forgó eszköz egy Acer laptop kb 1 éves és a kezdetektől fogva az a gond, hogy ha játékot indítok el rajta kékhalál lesz az eredménye, de ami a legfurcsább, hogy ha elindítom újra, van hogy elindul a játék és tökéletesen fut. Van, hogy 3x kell van, hogy 12x kell újra megnyitni a játékot, de olyan is van, hogy a 12 alakalom után is kékhalállal kidob. Ez a probléma a legtöbb játéknál fenn áll, 10-ből kb kilencnél, legyen az új vagy régi tökmindegy.
Azt gondoltam a windowsal lehet valami, ezért újraraktam a 7-et (ez is volt rajta), de a probléma megmaradt.
Itt van a kékhalál: [link]
Ja és ez után magától újraindul a gép szinte még lefotózni is nehéz volt mert csak végigpörgeti egy pillanat alatt és már indul is újra a laptop.
Egy videokari teszt program kulomben rogton kimutatja hogy mi a defektes a videokarin, altalaban a memoriaja szokott lenni.
Azert csak a jatek elinditasakor dobja be a kek halalt mert akkor kezdi el hasznalni a memorianak bizonyos szektorjait.
Köszi a választ!
Tudsz ajánlani ilyen videókari teszt programot, nem igazán értek hozzá.
Utánanézek. Már nem emlékszem melyik volt nekem.
Addig is beirhatod a gugliba hogy video card test software hátha kiad valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!