Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Filmeket nézek amik a külső...

Filmeket nézek amik a külső harddiszkemen vannak, miért van az hogy magától megszakad a film? És kiírja hogy (km player)? A kábel lehet rossz? Vagy a gép (PC) esetleg a hard disc (HDD) mehet el? Remélem nem

Figyelt kérdés
A gép továbbra is felismeri a HDD-t de a filmet félbevágja mintha vége lenne neki.

2022. máj. 20. 00:36
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy elmozdult a kábel és egy pillanatra megszakadt a kapcsolat
2022. máj. 20. 00:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Lehet azelőtt sokszor csinálta ezt mert a kábel annyira érzekeny volt (de akkor a merevlemezt sem ismerte fel csak miután megmozgattam), de most magától többször is hozzá sem értem (és a merevlemez továbbra is ott van).
2022. máj. 20. 01:04
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Vagy ha HD film, lehet nem bírja a merevlemwz olyan gyorsan olvasni.
2022. máj. 20. 01:20
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg az a helyzet, hogy a film elindításakor jópár percet betölt a lejátszó a gyorsítótárba és mikor a következő ilyen párperces szegmenst akarná olvasni, a HDD motorja addigra már kikapcsolt (bizonyos perc tétlenségi idő), ismételten fel kell pörögnie, de a lejátszó "azonnali olvasást" várna, ezt az időt már nem tudja kivárni.
2022. máj. 20. 05:31
 5/10 Morzsi007 ***** válasza:
A külső harddiszknek van külső tápja vagy 1 db USB-n csatlakozik a pc-hez, esetleg 2db USB-n ?
2022. máj. 20. 08:23
 6/10 A kérdező kommentje:
A 4snek KB ez lehet a hiba de akkor a HDD lehet hibás? Tudom ki kéne próbalni esetleg más Pcn is...és 5snek Morzsi007 1db
2022. máj. 20. 08:37
 7/10 Morzsi007 ***** válasza:

VLC-vel megpróbálnám a dolgot. Lehet a lejátszóval van probléma.

Energiagazdálkodásnál (szerkesztése) az USB beállításon belül van olyan, hogy USB szelektív felfüggesztése, ezt NE engedélyezd. Hátha segít.

2022. máj. 20. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Az USB felfüggesztés feltétele a tétlenség, a lemez olvasása közben üzemszerűen nem következik be.
2022. máj. 20. 10:56
 9/10 Morzsi007 ***** válasza:
Mi van, ha előre be olvassa kb 1 óráig és utána leáll a hdd, mert nincs feladat, aztán kellene indulni, viszont idő kell neki, mire olvasásra képes lesz, de azt már nem várja meg a program.
2022. máj. 20. 11:19
 10/10 anonim ***** válasza:
A 4. hozzászólásban én is ennek lehetőségét vetettem fel, csak lehet rosszul fogalmaztam: tétlenség miatti leállás, majd olvasni kéne, de a felpörgést már nem várja meg a lejátszó és nem olvas tovább...
2022. máj. 20. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!