Korina003 kérdése:
Sencor vezeték nélküli fülhallgató mitől akadozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nemrégiben vettem egy sencor vezeték nélküli fülhallgatót, pontosabban egy sencor SEP 510 BT-t(mielött valaki azzal támad, hogy vegyek jobbat, akkor csak annyit tudok mondani, hogy én csak ezt engedhetem meg magamnak.). Ha utazom akkor teljesen jól szól, amég nem vagyok intenzív mozgásban. De viszont amikor sétálok akkor akadozik, szétkapcsol, recseg, felemásan szól. Valaki tud esetleg valami megoldást? Mert, ha 100 oldalt nem olvastam végig akkor egyet sem és nem találtam megoldást.
Válaszokat előre is köszönöm! 😊
2021. márc. 15. 08:47
2/6 anonim válasza:
Cseréltesd ki, ehhez nem kell sokat olvasni.
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Rossz. Nekem ugyanilyen van és semmi baja, kicsit dobozhangja van, de nem rossz. Ha garanciális, akkor vidd vissza.
4/6 anonim válasza:
Sikerült közbe kideríteni, nekem xiaomi mi true basic van az is ezt csinálja. Itthon, járműveken tökéletes, séta közbe elkezd akadozni...
5/6 anonim válasza:
Sok utánajárás után kaptam egy tippet ami úgy néz ki hogy működni fog. Telefon fejlesztői beállításnál az AVCR 1.4 et 1.6 ra átállítottam. Még tesztelem de ma nem akadozott...
6/6 anonim válasza:
Végleges megoldást a kodek lecserélése jelentett. Azóta nem akadt meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!