Az elf bar feltud robbani?
Figyelt kérdés
Hallottam arról, hogy az e-cigit felrobbanhatnak de vajon az elf barok is?2022. máj. 12. 09:55
1/7 anonim válasza:
Minden olyan készülék, amiben elem/akkumulátor van, fel tud robbani. Ez ugyanúgy igaz a mobiltelefonra, tabletre, távirányítóra, elemes kisautóra, és így tovább.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat sajnos ettől féltem:/ a mostani elfek amiket vettem olyan furak.. mozog bennuk valami ha leteszem mintha el lenne benne torve valami nehezen is jön beloluk.. ezert félek h akar felis robbanhat.
2es igen tudom h lekene szokni viszont én nem állandó dohanyos vagyok. Vannak nálam időszakok amikor spontan megkivanom vagy csak feszultebb vagyok. Olyankor van h rendes cigit szívok hetekig. Vagy elfet néha. Van h hónapokig cigizem aztán hónapokig nem. Sajnos ez nálam ilyen hangulatfuggo.
2022. máj. 13. 13:38
4/7 anonim válasza:
Én nem is merném otthon tartani. Mi van ha éjszaka fellrobban és leég az egész lakás/ház?
5/7 anonim válasza:
A mobiltelefont, a távirányítót, az egyéb elemes kütyüket miért mered otthon tartani?
6/7 anonim válasza:
Csak próbálom leszoktatni a jóembert :D
Hátha megijed annyira, hogy leteszi a villanyos koporsószöget
7/7 A kérdező kommentje:
Fu hát lehet sikerül xd azóta alig mertem beleszivni:D
2022. máj. 13. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!