Én tegnap találtam az utcán egy ilyen E-cigit. Kipróbáltam édes ízű és volt gőze. De utána lemerült. Azt írják, hogy sok a hamisított Elfbar amiket 3000-4000 Ft-ért árulnak. Nem is tudja az 1500 slukkot amit ráírnak, mert első használat után pár órával lemerül és kuka
2022. máj. 17. 16:18
12/24 anonim válasza:
Ezek után én is meggondolom, hogy vegyek-e ilyen készüléket dohányboltban. Mert amit ott 7000 Ft-ért árulnak, lehet az ilyen 1500 Ft-os kínai utánzat ami 2 óra után lemerül.
2022. máj. 17. 16:20
13/24 anonim válasza:
11es, fújj, van ám gusztusod... ki tudja, milyen ember használta előtte, meg amúgy is...
2022. máj. 17. 17:18
14/24 anonim válasza:
Úgy fogtam a szipkát, hogy nem vettem a számba. És biztos nem pisiltek bele, mert akkor nem jött volna gőz sem. Úgyis ki akartam próbálni, milyen íze van. Boltokban nincs kipróbálási lehetőség
2022. máj. 18. 17:27
15/24 anonim válasza:
Meg régen tőlem a haverok is elkérték az E-cigimet és azt szívták.
2022. máj. 18. 17:31
16/24 anonim válasza:
De a haverokról tudod, hogy nem valamilyen betegséggel küzdenek és úgy vették a szájukba.
2022. máj. 18. 17:36
17/24 Vortrex válasza:
Szerintem ugyanaz mint a csikkezés, nem nagy dolog
2022. máj. 18. 18:42
18/24 anonim válasza:
Ugyan , csak kib.szott undorító...
2022. máj. 18. 19:27
19/24 anonim válasza:
Én egy 3.7V-nál kisebb teljesítményű akkumulátor töltővel töltöm, igaz sok idő mire feltölt teljesen de eddig nekem semmi nem történt azon kívül, hogy utána működik az elf.
Telefon töltővel inkább ne töltsd mivel azoknak a teljesítménye nagyrészt 5V és nem tesz jót annak az akkumulátornak. (nyilván azzal is lehet tölteni csak ha nem figyelsz akkor eléggé veszélyes szóval nem ajánlom)
A benne lévő liquidre figyelj hogy ne fogyjon ki mivel úgy jársz mint én és még pörkölöd a vattát benne és utána égett íze lesz. Szóval a liquidet ajánlatos pótolni benne.
Kb ennyi, figyelj rá és csak óvatosan :D
2022. jún. 6. 00:40
20/24 Szervizmérnök úr válasza:
Látom, hogy régi kérdés, de azért hozzátenném, sokan nem értik, miért tesznek ezekbe az eszközökbe egy normál Li-ion akkut.
Mert egyszerűen nincs más olyan áramforrás, ami alkalmas lenne, ilyen olcsón.
Ezért lesz egy 650 mAh vagy hasonló kapacitású Li-po akku, amit egyszer feltöltenek.
De többször is tölthető, pl. egy TP4056 modullal is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!