Karbantartó doboz nélkül nem lehet nyomtatni?
Üdv!
Vettem egy nyomtatót, de tele a karbantartó doboza, esetleg ha kiveszem a dobozt és azokat amik a festéket magukba szívják kifacsarom, vagy simán üresen azok nélkül teszem vissza a dobozt fog nyomtatni?
Igazából jelentősebb összeget fordítottam rá nem akarok még!
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Pár naponta feltesz ilyen kérdéseket...
Aszongya nekem privátban: "Téged mit érdekel én mit teszek ki ide ? Mi közöd hozzá?"
Nos azért jegyeztem meg az 5-ös válaszban (és nem jelentettem), hogy lássák azok is akik a másik kérdésedet nem olvasták, hogy 4-e óta nem vagy képes megoldani a problémát, hanem itt kínlódsz. Ráadásul úgy, hogy az oldal szabályzatát nem tartod be, mert többször is felteszed ugyanazt a kérdést.
Hidd el, hogy ha tudnánk a választ, akkor már elmondtuk volna. Feleslegesen nem szivatunk senkit.
De lásd kivel van dolgod, keresgétem kb 3 percig a neten.
- nem lehet kifacsarni, mert chip van rajta, nem csak a tinta mennyiségét nézi, hanem példányszámot meg még mást is. Tehát a chipet is ki kéne sütni.
- találtam raktáron lévő cuccot 12700 forintért:
Tekintve, hogy cirka 30000 egy patron a cuccba (és 4 kell bele), ez az ár nagyon nem néz ki húzósnak.
- de alin van ócóé is: [link]
Ha ennyit nem akarsz rászánni, akkor gyújtsd fel!
Egy ilyen készüléknek a karbantartása és az üzemeltetése sem olcsó. Ezt ha nem tudod elfogadni, akkor nem kell ilyen készüléket vásárolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!