Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért vesztek el a jegyzeteim?...

Miért vesztek el a jegyzeteim? Hogyan szerezzem vissza őket? (iCloud)

Figyelt kérdés

Eddig nem hasznátam icludot, most fizettem elő nagy tárhelyre, és most kapcsoltam csak be a “jegyzetek” fület, hogy azokat is töltse fel.

Viszont eddig nekem a jegyzeteknél nem icloud mappában voltak a jegyzeteim (mivel be sem volt az kapcsolva), hanem a “saját iphone-on” mappában

Miután bekapcsoltam, hogy a jegyzeteket is mentse, nem talaltam egy darabot sem belőle.. mikor kikapcsoltam, hogy ne töltse fel oda (hátha akkor vissza jönnek) nem jöttek vissza.

Nem tudom hogy lehetne vissza szerezni ha lehet egyáltalán? Majdnem 100 jegyzetem lett így most oda

Aki nem érti megpróbálom elmagyarázni jobban vagy képekkel 😅

Köszönöm előre is a tanácsokat 😊

2022. ápr. 27. 14:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A jegyzetek appban bal felül: mappák

Itt a mappák között nincsenek meg egyikben sem?

[link] -on bejelentkezve nincsenek ott?

2022. ápr. 27. 15:27
 2/2 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Nézd meg az icloud drive-ot a Fájlok appban. Nem írta ki, ha kikapcsolod az icloudot, akkor minden töröl?
2022. ápr. 27. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!