Olcsó középkategóriás PC-hez kénének alkatrész ötletek, egy 1060 6GB-os videókártya már van hozzá, azt szeretném hogy ilyen rainbow és hasonló játékok elmenjenek rajta ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 12:30
1/6 Gyakori93 válasza:
Mennyi lenne rá a keret?
Ugyan is az, hogy középkategóriás gép, nagyon tág fogalom.
Mert az i7 4xxx sorozat és az i3 12xxx sorozat megfelel a középkategóriának. De árban meg nagy a szórás! 😁
2/6 A kérdező kommentje:
Ár érték arány a lényeg, és minnél olcsóbban szeretném kihozni de nyilván kritérium hogy fussanak is rajta a game-ek ezért írtam oda példának az r6-ot :)
2022. ápr. 24. 13:54
3/6 anonim válasza:
Összeget írj már te szerencsétlen...
4/6 A kérdező kommentje:
Kultúrált ember vagy, sokan szerethetnek
Ha kifog rajtad a válasz adás akkor maradj csendben, nem bonyolult.
De mondok egy számot ha a megadott kritériumok nem voltak elegek.
150.000 Ft
2022. ápr. 24. 18:55
5/6 A kérdező kommentje:
Én ezeket néztem
Intel core I3-10100F
GIGABYTE H510M H
COOLERMASTER HYPER T20
DDR4 KINGSTON FURY BEAST 2666MHZ 8GB
COOLERMASTER ELITE V3 600W
ARCTIC P12
nincs kész a lista, de egyenlőre ez 92 ezer forint
2022. ápr. 24. 18:58
6/6 anonim válasza:
i3 helyére inkább rakj egy i5-öt és még egy 8GB-os RAM stick-et és inkább válassz 3000, 3200 vagy 3600MHz-eset. Hosszú távon jobban megéri. Ne felejtsd el, hogy tárhely is kell. Az alaplap támogatja az m.2-es SSD-t én biztos azt választanék legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!