2 ceruzaelemes 3 wattos elektromos fogkefe meg tud rázni, ha elvileg az alján a tartó jól be van zárva?
Kibontottam a csomagolásból, és használtam is.Az elem már benne volt, 2 ceruza, szóval még ki se nyitottam az aljàt, csak bekapcsoltam a fogkefét.Vagy 25(!!) percig használtam Magamhoz nyomtam erősen és totál vizes volt a szám.(Be van gyulladva a fogam miatt az íny, azért kell nagyon mosni. :( ) És amikor letettem zsibbadt a jobb tenyerem éd ujjaim, amiben fogtam a fogkefét.Vagy csak az erős rezgés miatt éreztem ezt a fura érzést és nem véletlen megrázott?Eltelt 2 óra, azóta is fáj az egész jobb karom... Aggódjak?
Köszönöm annak, aki érdemben tud segíteni!
A rezgés miatt a kapilláris erek telődése csökkent, ezért érzed a zsibbadást.
Aki tud a sorok között olvasni annek pedig nyilvánvaló, hogy troll kérdés és a cekcualitás kategóriába való - vagy a humorba.
13:05
Örülök, ha neked szexualitás kategória.Majd, ha pàr nap alatt a 8.fájdalomcsillapítót veszed be szóljál!!!!!!!Mindez egy idióta fog miatt, ami gennyes gyulladást okoz.Idiot.
12:47
Van speckó szájvíz, amit orvos ajánlott, köszönöm.Az jobban aggaszt mi volt ez a karzsibbadás. :/
Jó töki ne lovald bele magad!
25 percig senki nem most fogat! Ennyi időt kb 1 hét alatt kell fogmosással tölteni. Ha tényleg gyulladásod van, akkor az amiatt van, mert orrba-szájba mosod és ezzel tetted tönkre az ínyedet.
A kezed pedig amiatt zsibbadt el, mert 25 percig tartottad vállmagasságban.
Olyan gyenge a karod mint a történet amit kitaláltál.
Priviben bevallhatod! Nem másolom be ide!
A gyulladt fogadat pedig fogorvos tudja kezelni. Sem fogmosás, sem szájvíz, sem gyógyszer nem fogja megoldani.
Lebuktál a hülye kérdéseddel és most vered itt magad :D
Menjél inkább inni mint minden más normális fiatal péntek este.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!