Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 2 ceruzaelemes 3 wattos...

2 ceruzaelemes 3 wattos elektromos fogkefe meg tud rázni, ha elvileg az alján a tartó jól be van zárva?

Figyelt kérdés

Kibontottam a csomagolásból, és használtam is.Az elem már benne volt, 2 ceruza, szóval még ki se nyitottam az aljàt, csak bekapcsoltam a fogkefét.Vagy 25(!!) percig használtam Magamhoz nyomtam erősen és totál vizes volt a szám.(Be van gyulladva a fogam miatt az íny, azért kell nagyon mosni. :( ) És amikor letettem zsibbadt a jobb tenyerem éd ujjaim, amiben fogtam a fogkefét.Vagy csak az erős rezgés miatt éreztem ezt a fura érzést és nem véletlen megrázott?Eltelt 2 óra, azóta is fáj az egész jobb karom... Aggódjak?

Köszönöm annak, aki érdemben tud segíteni!

2022. ápr. 22. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. ápr. 22. 12:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Listerine gum protection, ennyit mosni nem egészséges
2022. ápr. 22. 12:47
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Képzelegsz, 3V nem tud megrázni. Bizonyára éreztél valamit, de nem áramütést.
2022. ápr. 22. 12:56
 4/14 anonim ***** válasza:
60%

A rezgés miatt a kapilláris erek telődése csökkent, ezért érzed a zsibbadást.

Aki tud a sorok között olvasni annek pedig nyilvánvaló, hogy troll kérdés és a cekcualitás kategóriába való - vagy a humorba.

2022. ápr. 22. 13:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem a 4,5 v-os laposelem is megráz.
2022. ápr. 22. 15:14
 6/14 A kérdező kommentje:

13:05

Örülök, ha neked szexualitás kategória.Majd, ha pàr nap alatt a 8.fájdalomcsillapítót veszed be szóljál!!!!!!!Mindez egy idióta fog miatt, ami gennyes gyulladást okoz.Idiot.

2022. ápr. 22. 15:26
 7/14 A kérdező kommentje:

12:47

Van speckó szájvíz, amit orvos ajánlott, köszönöm.Az jobban aggaszt mi volt ez a karzsibbadás. :/

2022. ápr. 22. 15:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Jó töki ne lovald bele magad!

25 percig senki nem most fogat! Ennyi időt kb 1 hét alatt kell fogmosással tölteni. Ha tényleg gyulladásod van, akkor az amiatt van, mert orrba-szájba mosod és ezzel tetted tönkre az ínyedet.

A kezed pedig amiatt zsibbadt el, mert 25 percig tartottad vállmagasságban.

Olyan gyenge a karod mint a történet amit kitaláltál.

Priviben bevallhatod! Nem másolom be ide!

A gyulladt fogadat pedig fogorvos tudja kezelni. Sem fogmosás, sem szájvíz, sem gyógyszer nem fogja megoldani.

2022. ápr. 22. 17:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Töki vagy te baromarc!Nem tud vele mit csinálni a fogorvos.Műtét lesz majd.De addig valamit kell csinálni a gyulladással nagyeszű.Ő mondta, hogy alaposan mossam meg, persze legyél te az orvosnál is okosabb!!!És egyáltalán nem olyan zsibbadás volt, ami sok emelésnél van, ez teljesen más érzés volt "okoska"!!!
2022. ápr. 22. 17:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Lebuktál a hülye kérdéseddel és most vered itt magad :D

Menjél inkább inni mint minden más normális fiatal péntek este.

2022. ápr. 22. 18:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!