Mi a hivatalos álláspont a telepítésre kirakott lakókocsira felszerelt napelemmel kapcsolatban?
Mivel házra elvileg csak hivatalosan lehet napelemet telepíteni, így az érdekelne engem hogy biztonsági őri munkához egy kitelepített lakóautóra mi van ha felszerelek egy napelem rendszert.
Az érdekelne hogy beleköthetnek-e hivatalosan hogy én ugyanúgy napelemet használok csak nem házon.
Be is b..na ha kellene rá engedély... bár ne kiabáljuk el, még a végén kitalálja valamelyik nagyokos a Parlamentben! :D
A lényeg, hogy ne legyen összekötve az áramszolgáltató hálózatával, ne tápláljon oda be.
"Mivel házra elvileg csak hivatalosan lehet napelemet telepíteni"
Soha nem volt engedélyköteles.
Köszönöm mindenkinek, akkor eszméletlen nagy tévedésben éltem eddig hogy a napelem az engedélyköteles..
Nem lesz rákötve mert áram alapból nincs oda kitelepítve ezért lenne szükségem erre a megoldásra hogy én magamnak tudjam termelni és ne aggregátorral kelljen vacakolnom. Köszönöm mindenki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!