Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha a citromail e-mailemről...

Ha a citromail e-mailemről elküldök egy vagy több üzenetet, de utána az én "elküldött levelek" mappámból törlöm őket, elküldés után, azt a címzett akkor is megkapja?

Figyelt kérdés
Csak, mert küldtem helyekre üzeneteket, ahogy elküldtem, kb.fél perc mulva töröltem az üzeneteket, hogy üres legyen a mappa.

2022. ápr. 19. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, akkor nem, viszont előfordul, hogy igy törlöd az ő, a cimzett e-mail postafiókját is és nem fogja tudni töbet használni, belépni..
2022. ápr. 19. 21:41
 2/10 anonim válasza:
Ha elküldted akkor el lett küldve,meg fogja kapni a címzett,nem számít hogy utána te a saját fiókodban az elküldött mappából törölted.
2022. ápr. 19. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:

" törlöm őket, elküldés után, azt a címzett akkor is megkapja?"

Úgy érted, hogy az elküldött levél saját fiókodban lévő másolatát törlöd akkor mi lesz?

2022. ápr. 19. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

#1 Nincs bajom a hülyékkel, csak ne kelljen titeket hallgatni / olvasni.

Igen, ugyanúgy megkapja nyilván...

2022. ápr. 19. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincs bajom velük, vannak hülye barátaim is. Attól kezd veszélyessé válni a dolog, amikor büszkék rá és például emberek közé mennek vagy posztolnak, véleményt alkotnak - no, az világvége.
2022. ápr. 20. 08:52
 6/10 anonim válasza:
Kedves Loki,felfogtad hogy #4. válaszának első mondata rád vonatkozik?
2022. ápr. 24. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Nehéz lehet elfogadni, hogy valaki ostobának tart téged 4/6-os, de ilyenkor az egy jó stratégia, ha olyat keresel, aki még nálad is ostobább és akkor úgy érezheted, hogy vagy valaki.
2022. ápr. 24. 11:15
 8/10 anonim válasza:
Értem,tehát nem.
2022. ápr. 24. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Cukorfalat, szeretem az ilyen izgága anonim fotelforradalmárokat. Legyen a tiéd az utolsó szó, hogy történjen végre valami veled áprilisban.
2022. ápr. 24. 17:41
 10/10 anonim válasza:

Kiscsoportos csúfolódás helyett adok neked két jó tanácsot hogy ne járj többször úgy mint most./hogy egy egyszerű kérdésre is sikerült nem túl okos választ adnod/

1.Alaposan és többször is olvasd el a kérdést mielőtt válaszolnál.(néha elég furán fogalmaznak az emberek)

2.Ha bármilyen kétely felmerül benned hogy a kérdés nem egyértelmű,nem világos,akkor ne válaszolj.

2022. ápr. 24. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!