Olyan karórát ami csak pulzust mér, de azt rendesen tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Az nem baj ha mutatja az időt meg ilyeneket.
De a lényeg hogy mérjen pulzust.
Minimalista megoldást keresek.
Max 20000ft
2022. ápr. 19. 17:10
1/12 anonim válasza:
Xiaomi mi band 4 erre alkalmas lesz
2/12 A kérdező kommentje:
1. Köszi de én ennél egyszerűbbre gondoltam.
2022. ápr. 19. 17:24
3/12 anonim válasza:
szerintem ennél egyszerűbb már nincs
4/12 A kérdező kommentje:
3. Nincs olyan ami gombos, nem érintős? 🙁
2022. ápr. 19. 17:28
5/12 anonim válasza:
Esetleg ilyeneket is nézhetsz.
6/12 anonim válasza:
Én anno elég sokat lamentáltam mire megvettem a Galaxy Watch Active 2-met de már valószínűleg valami hibrid mellett döntenék, mert ezt kétnaponta kell tölteni (ami ráadásul a mezőnyben sajnos kiemelkedőnek számít úgy vettem észre) úgy, hogy sajnálom bekapcsolni a bluetooth-ot, mert a telefon is meg az óra is jobban merül. Szóval kb néha manuális pulzusmérésre használom az órát, plusz ébresztésre, a többit érintőképernyő nélkül, telefonos szinkronizációval/appal is megoldhatnám (igazából a másik kettőt is). Az meg, hogy heteket, akár hónapokat kibírnak ezek a hibridek összehasonlíthatatlan a napi töltögetéssel.
7/12 A kérdező kommentje:
5. Igen ilyesmire gondoltam.
Kőszi.
2022. ápr. 19. 17:35
8/12 anonim válasza:
Bár ez a 20 000-os limit elég necces, ez még kb a Wishes gaggyer kínai okosórák magassága sajnos.
9/12 A kérdező kommentje:
8. Reméltem hogy van ilyen full egyszerű. ami csak pulzust mér meg időt mutató. Nem kell hogy okos óra legyen.
2022. ápr. 19. 17:39
10/12 anonim válasza:
Fitnesz karpántok között nézz körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!