Miért nem tudom át kapcsolni a HDMI-re?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem/problémám hogy van egy SAMSUNG PLAZMA TV-m amin nem tudom az kapcsolni a HDMI-re, ez miért ? Van egy Samsung One box-om és ki szerettem volna próbálni hogy működik-e egy ilyen úgymond régebbi tv-vel, itt a kép hogy hogyan néz ki amikor át szeretném kapcsolni a hdmi-re, de nem tudom mert azt sötéten mutatja.2022. ápr. 15. 13:05
1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést nem tudom hogyan kell képet küldeni
2022. ápr. 15. 13:07
2/5 A kérdező kommentje:
Az a lényeg hogy amikor a forráslistánál ki szeretném választani a HDMI-t át ugrik rajta és nem lehet rákattintani, a TV, külső1/2 és a DTV-re viszont lehet, de ezeken kívül sem a HDMI , PC, AV-ra nem lehet kattintani
2022. ápr. 15. 13:13
3/5 anonim 

válasza:

másik HDMI-port? Szokott lenni vagy 3
4/5 anonim 

válasza:

Amíg nincs rajta működő eszköz jele, addig nem lehet átváltani.
Dugd össze, kapcsold be.
5/5 anonim 

válasza:

Kapcsold be a készüléket, aztán válaszd ki a forrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!