Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy fülhalgatót lehet GPS...

Egy fülhalgatót lehet GPS alapján nyomon követni?

Figyelt kérdés
Volt egy tronsmart spunky beat fülhallgatóm amit 2napja loptak el,ès hogy ezt valahogy nem tudom megnézni hogy hol van.Vagy buktam a pénzt?

2022. ápr. 14. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Buktad, esélytelen, telefont is csak bizonyos feltételek teljesülése esetén. Nincs olyan fülhallgató, ami "okos" eszközként működne SIM/eSIM kártyával, GPS-szel, teljesen értelmetlen.
2022. ápr. 14. 18:02
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nincs benne nyomkövető, szóval nem.
2022. ápr. 14. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én se hallottam még olyat, hogy lenne ezekben GPS vevő, ráadásul - még ha lenne is - min keresztül küldené neked a jelet, a 10 méter hatósugarú Bluetooth-hon? Net hozzáférése sincs stb.
2022. ápr. 14. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez egy 10k-s hulladék ... még a 10x ilyen drágákban sincs GPS.

Az apple féle rendszer is úgy működik, hogy azt tárolja el amikor utoljára az ájfonhoz volt csatlakoztatva. Ha arrébb viszik, azt már nem látja...

Megsiratod és veszel másikat.

2022. ápr. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!