Akkumulátor beépítés hogyan?
Én úgy oldanám meg hogy kétfelé ágaztatnám a vezetékeket. Majd az egyik oldalra tenném a ledet, de a led és az aksi közé beépítenék egy billenőkapcsolót. Majd a másik oldalra tennék valamilyen csatlakozót amibe a töltőt bedugod.( Ezt úgy képzeld el mint ha fognék egy cipősdobozt, az egyik végén lenne a led, a tetején a kapcsoló, a másik végén meg a port amibe a töltőt dugod.) Igazából bármi megteszi ami neked jó. Én ilyen helyekre 12V-ig usb csatlakozókat szoktam használni. A, C, Micro, bármi jó.
Bár nem írtad hogy töltés közben is mennének-e a ledek, De igen akkor igazából nem muszály a kapcsolót beiktatnod.
Ebben az akksiban amit linkeltél nincs más csak akksi! Kell hozzá egy töltő/védelmi áramkör.
Mondjuk egy ilyen:
Ez pont arra való, hogy tölteni is tudod az akksit, meg ki is tudod belőle venni az energiát. Közben még védi is az akksit a túlzott kisütéstől és egy USB kábellel könnyen lehet tölteni is.
Én másképpen közelíteném meg a dolgot.
A 2032-es elem is 200mAh körüli kapacitású, és 150-200 Ft. Egy marékkal vehetsz az aksinak az árából, és nem kell foglalkozni a töltéssel.
De ha nem számít az akkunak a mérete és a súlya, inkább egy 18650-est javasolnék ugyanezért az árért, és a led kb. itéletnapig elmegy róla. Utánna meg lehet azzal a kis modullal tölteni, amit az előttem szóló javasolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!