Casio karóra szíjáról elveszett a mozgó alkatrész. Lehet valahol csak ezt kapni?
Hogy egyérterlmű legyen, a következő cucc hiányzik:
Nem tudom, hogy hívják. Ha esetleg valaki ismeri a hivatalos elnevezését, ami alapján rá tudok keresni ebay-en (vagy bárhol máshol), megköszönném.
Órásnál (akár online shopban is) kapható ez külön? Nem vennék komplett szíjat ha nem muszáj, mert az egész óra nem ér annyit.
Eh.
Szóval megkérdeztem, hogy hívják az alkatrészt, és órásnál kapható-e.
Erre egy olyan válasz, hogy igen, van, olcsó, az hasznos. Az érdemi információ.
Egy olyan válasz, hogy miért nem nézed meg órásnál, az minimum lenéző.
watch clasp types néven kerestem, talán a folding lock
Ha találsz is, érdemes tudni, hogy vannak méretbeli eltérések a ránézésre azonos csatoknál, azért is egyszerűbb lenne beugrani egy jobb óráshoz (ha arra jársz :))
Aliexpress-> casio clasp
Még ván+ áfával is ulcsóbb mint egy órás.
Ha esetleg érdekel valakit a végkifejlet:
- Órás hosszan nézegette, hümmögött, majd arra jutott, hogy ilyen neki nincs, vegyek új szíjat. Kérdeztem, akkor is ez-e a véleménye, ha biztosítom, hogy nem fogok új szíjat venni, főleg nem nála, de kitartott amellett, hogy ilyen izét ő nem tud adni.
- Alin egész csomó különféle izét találtam, de pont ilyet nem (lehet, én vagyok a béna).
- Ebay-en komplett szíjat (láncot? minek hívják? végülis fémből van.) árulnak 18-20 euróért. Ezt a mozgó izét külön nem találtam.
Végül Amazonról rendeltem szállítással együtt 4,99 Euróért egy "replika" órát, amit azonnal dobtam is a kukába, de azért előtte ezt az izét leszedtem. Tökéletes a méret, hiszen az egész óra egy az egyben az én karórám koppintása, csak érezhetően ócskább kivitelezéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!