Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen applikáció kell a Dji...

Milyen applikáció kell a Dji mavicmini-hez?

Figyelt kérdés

Milyen applikáció kell a Dji mavicmini-hez?

Ha megveszem a minit miket kell utánna csinálnom?

Azonnal repülhetek vagy kell rá engedély?(Kint a pusztában lakom egy kis tanyán)

2022. márc. 29. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:

- A DJI Fly appot kell hozzá letölteni.

- Ehhez kell egy felhasználói fiókot is létrehozni.

- A drón akkumulátorait fel kell tölteni, mert deaktiválva vannak és az első teljes töltés után használhatóak csak. A távirányítót szintén fel kell tölteni.

- Le kell venni a gépről a sok matricát :D

- Bele kell rakni egy memóriakártyát

- A kamera védő műanyagot vedd le bekapcsolás előtt, mert a stabilizátort elforgatja mindenvégállásba. Nem tesz jót neki ha ezt nem tudja megtenni. Amikor nem használod a drónt, akkor ezt tedd vissza mindig!!

- Aztán amikor a drónt először bekapcsolod biztos lesz rá szoftverfrissítés, úgyhogy azt mindenképpen le kell tölteni.

- Aztán kb startra kész.

Az engedélyes részébe nem mennék bele, van erről rengeteg leírás mit és hogyan kell. Én megmondomn őszintén nem csináltam meg, mert szintén várostól távol lakom egy kis faluban, itt senkit nem zavartam sosem.

A1-es vizsgát mindenképpen meg kellene csinálni, illetve a Mydronespace alkalmazást is kellene használni minden repülésnél.

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/c/DroneHungary/videos

https://www.youtube.com/channel/UC-QIsXESUqGY9GxbFZX48dw/vid..

2022. márc. 29. 22:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Hiába próbálomletölteni a Dji fly appot nem bírom.

Beírtam a play áruházba de nem adta ki.

[link]

2022. márc. 30. 06:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy a te telefonodat vagy a rajta lévő androidor nem támogatja az app...

[link]

2022. márc. 30. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!