Melyik ez az applikáció?
Pár éve egy hasznos appokat bemutató cikkben olvastam egy olyan Androidos appról, amivel beállítható, hogy az összes értesítést elnémítsa időszakosan (talán választható az 1 óra és a 4 óra is), majd a beállított "szünetben" egyszerre mutasson meg mindent, ami a némítás alatt történt, aztán újra némuljon el.
Próbálom megtalálni, de nem sikerül.
A Ne zavarj! üzemmódot az éjszakai időszakokra használom automatikus ki-bekapcsolással, úgyhogy emellé kell valami másik megoldás, ami munkaidőben hasznos.
#1, köszi. Igen, ezt tudom, csak az a bajom (ha jól értem), hogy a ne zavarjban "csak" időpontokból lehet többet hozzáadni, de azokon belül a lehetőségek nem változtathatóak.
Én kétféle időzített "Ne zavarj"-t használok: hétköznap korábban indul és korábban ér véget másnap reggel, mint hétvégén.
De csak a kezdési és a befejezési időpont más, a többi funkció ugyanaz: csak néhány előre beállított számról jövő hívásra jelez a telefon, másra nem (pl.ha a részeg haver hívogat hajnalban).
Na már most ehhez képest munkaidőben meg arra lenne szükségem, hogy bármilyen hívást halljak, "csak" a különféle értesítéseket ne (esetleg csak az e-mailt, ha van ilyen opció).
Ráadásul a "Ne zavarj" üzemmód kikapcsolása után a telefon nem jelez, ha közben volt valami akció, csak kussol. Ezért volna praktikus a keresett app, ami - ha jól tudom - a szünetben hangjelzést is ad, hogy "Hé, haver, most nézd meg a telefonod!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!