Mi ez a Xiaomi roller 699 Ft-ért hirdetés?
Úgy értem tudom hogy kamu, de mi lenne ha rákattintanék, lehúzzák a bankkártyám? (Persze nem tenném, csak kérdés volt)
A hirdetés alatt kommentek, akik már megvették, és valós magyar profiloknak tűnnek. Láttam már hasonló kamu hirdetést, de ott a kommentek külföldi nevű kamu profilok voltak.
De ha megadnám…. Persze, gondolom hogy erre megy ki.
Inkább azt a sok kommentet nem értem, aki mind dicséri a hirdetést, látszólag nem is kamu profilok, vagy igen?
Tuti kamu profilok csak egyre élethűbbek.
Asszem egy nyáron egy Kugo rollerrel spameltek mindenkit. Na, egyik haverom kíváncsian végigment a lépéseken és ő mesélte, hogy a végén egy apró betűs részén leírta, hogy egy heti kb. 50 euros valami marhaságra iratkozol vele fel, a lemondásra mutató link meg egy nem túl bizalomgerjesztő weboldalra mutatott.
"De ha megadnám"
Akkor jó nagy hülye lennél!
De kamu profilok, vagy bérkommentelők, pénzt kapnak azért, hogy jó értékeléseker írjanak. De valószinüleg nem is emberek hanem botok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!