Írtam valakinek üzenetet Messengeren, de nem vagyunk ismerősök a Facebookon. Órák óta a fehér karika van a levél mellett a kék pipával. Ez kézbesítve van ? vagy nem kapja meg és így soha el sem olvassa az üzenetet ?
Most megnéztem a messengeren az adatvédelmi lehetőségeket. Van olyan is, hogy " kérések fogadásának mellőzése "
Ha ez van beállítva, akkor szerintem az életben nem kapja meg.
Én eltudom olvasni telefonon, hogy ő nem látja, hogy olvastam. Csak ha válaszolok.
Kérdező! Hol lelted meg ezt a lányt? Ha csoportban akkor jelezz neki ott. Pl egy eset: angolt tanárt keresek, szia tudok segíteni írtam privátban. Tehát te is jelezz neki ha csoportban találtad meg.
6-os voltam
Nem csoportban. Írtam, hogy valamikor leveleztünk egy közös ismerőssel kapcsolatban.
Sajna most is ugyanaz van, fehér karika. Nem fogja megkapni.
A legnagykbb ökörség volt az, hogy a FB kivette azt a beállítási lehetőséget, hogy csak az ismerősök írhatnak. És akinek ez be volt annó kapcsolva, az meg ki sem tudja kapcsolni, egész egyszerűen mindenkinél kivették ezt a kapcsolót....
Azóta minden hülye megtalál és írogat. Több csoportban vagyok admin, moderátor, naponta kapom az üziket a gyökerektől, hogy "mé tiltottá ki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!