Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Írtam valakinek üzenetet...

Írtam valakinek üzenetet Messengeren, de nem vagyunk ismerősök a Facebookon. Órák óta a fehér karika van a levél mellett a kék pipával. Ez kézbesítve van ? vagy nem kapja meg és így soha el sem olvassa az üzenetet ?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 15:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Most megnéztem a messengeren az adatvédelmi lehetőségeket. Van olyan is, hogy " kérések fogadásának mellőzése "

Ha ez van beállítva, akkor szerintem az életben nem kapja meg.

2022. márc. 20. 18:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én eltudom olvasni telefonon, hogy ő nem látja, hogy olvastam. Csak ha válaszolok.

Kérdező! Hol lelted meg ezt a lányt? Ha csoportban akkor jelezz neki ott. Pl egy eset: angolt tanárt keresek, szia tudok segíteni írtam privátban. Tehát te is jelezz neki ha csoportban találtad meg.

6-os voltam

2022. márc. 20. 20:23
 13/19 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Én is úgy voltam, mint egyes, 3 év múlva visszaírtam, hogy ne haragudjon, hogy nem írtam, nem ellene irányult.
2022. márc. 20. 20:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem csoportban. Írtam, hogy valamikor leveleztünk egy közös ismerőssel kapcsolatban.

Sajna most is ugyanaz van, fehér karika. Nem fogja megkapni.

2022. márc. 20. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írj neki levelet. 6-os voltam
2022. márc. 20. 21:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Azt írtam. Nem kapja meg.
2022. márc. 20. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:
De ahol eddig leveleztetek, hogy írtál neki messengeren. Írj ha látta amúgy :)
2022. márc. 21. 07:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Idővonalra?
2022. márc. 22. 19:09
 19/19 anonim válasza:

A legnagykbb ökörség volt az, hogy a FB kivette azt a beállítási lehetőséget, hogy csak az ismerősök írhatnak. És akinek ez be volt annó kapcsolva, az meg ki sem tudja kapcsolni, egész egyszerűen mindenkinél kivették ezt a kapcsolót....

Azóta minden hülye megtalál és írogat. Több csoportban vagyok admin, moderátor, naponta kapom az üziket a gyökerektől, hogy "mé tiltottá ki"

2022. ápr. 28. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!