Írtam valakinek üzenetet Messengeren, de nem vagyunk ismerősök a Facebookon. Órák óta a fehér karika van a levél mellett a kék pipával. Ez kézbesítve van ? vagy nem kapja meg és így soha el sem olvassa az üzenetet ?
Amikor olvasta a levelet, akkor szerintem a profilképe jelenik meg a levél mellett.
Ő nem hinném, hogy válaszolni nem akar, mert úgy látom, úgy gondolom, meg se kapja.
Talán be lehet állítani , hogy imeretlenektől ne is kapjon értesítést, engedélykérést, de akkor nem is fogja megkapni. :(
Ha a kéretlenekbe megy neki az uzid akkor sajnos ertesitest sem kap. Nekem is többször volt hogy olyanok írtak akik nem az ismerőseim és napokkal később láttam az uzenetuket a kéretlenek között amikor véletlen ránéztem. Amúgy a jelölés szerinem (legalábbis ahogy én tapasztaltam az évek során) igy van:
- fehér karika pipával - elment az üzeneted de (még) nem kapott róla ertesitest mert pl azóta nem lépett be
- kék karika pipával - kapott ertesitest de még nem nyitotta meg
- ott van kis körben a profilképe - megnyitotta
Amúgy az nem opció hogy bejelold ezt az illetőt? És ha visszajelol akkor szerintem tutira fogja látni az üzeneted.
Igen, igen. Nekem is úgy van, ahogy írod. A Messengeren a profilképemen piros karika.
Ennek a lánynak szerintem talán úgy van beállítva, hogy ne kapjon üzenetet ismeretlentől ? Már délben írtam Neki és sajna még most is ugyanaz látható.
Ennyit tudtam segíteni sajnos. Nekem ez a 3 lehetőség szokott előfordulni. Valakit be sem lehet jelölni Facebookon...
6-os voltam.
Ha nem ismerőstől kapok üzenetet azt el tudom olvasni úgy, hogy a küldő nem látja hogy olvastam. Ezt konkrétan tudom. Legalábbis PC-n. Ott a facebook-ban van benne a messenger, nem kell külön telepíteni.
Tehát kérdés hogy neki telefonja van -e vagy PC-je, és hogy neked mid van?
Nagyon nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!