Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha a telefonról jelentitem...

Ha a telefonról jelentitem meg a tv-én a képet hiába full HD a tvé csak olyan képet tud mutatni amire a telefon képes?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésed. Mi a kérdés pontosan?

Ahogy értelmezem, igen. Mert mi mást mutathatna még a tv-d, ha a telefonon is ugyanazt mutatja?

2022. márc. 13. 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. márc. 13. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt jól megaszontad.

Arra gondolsz, hogy a 320x240 felbontású kijelzőt a tv képernyőjén HD minőségben láthatnád viszont? Ugye nem gondoltad komolyan?

2022. márc. 13. 13:13
 4/4 ricsi_gyakori_kerdes ***** válasza:

Na, eddig hárman írtatok valótlan infót. Illetve képernyő tükrözése esetén talán igaz, ami eddig elhangzott, de egyébként nem.

Ha egy telefonon 1080p felbontású filmet indítasz, amit amúgy a CPU és a GPU segítségével le is tudna játszani, de a kijelző csak 720p-s, akkor nyilván úgy is jeleníti meg. De ha ugyanezt az anyagot ráküldöd egy 1080p-s felbontású TV-re, akkor ott úgy fog megjelenni (feltéve, hogy a wifi bírja).

2022. márc. 17. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!