Apple pencil 2021es iPaddel, mennyire érezni a késést a pencillel?
Nos sziasztok, most vettem egy Ipad prot, tegnap jött meg, rajzoláshoz használnám(procreateben), tegnap rendeltük meg az 1. Generációs apple pencilt, plusz egy üvegfóliát rá.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire érezni a késést a rajzolásnál? Nagyon zavaró, feltűnő?
A másik pedig, hogy ha pl.: 1 héten majdnem minden nap rajzolok, 1-2-3 órát, úgy hogy üvegfólia van rajta, mennyi idő alatt kopik el a hegye a pencilnek?
Előre is köszönöm a válaszokat! :33
Nem késik sokat. Hamar megszokja az ember.
Milyen iPadot rendeltél, 1.gen penxil kell hozzá biztosan??
Én elég régóta használom - igaz fólia nélkül, de még nem érzem kopott nak. Igaz nem is használom 3 órát. De nem kopok gyorsan, nem kell hetente új hegyet venned, nyugi!
Régi apple pencil kell a sima ipad hez ez biztos.
Én air 3 al használom és nem lehet észrevenni fóliával és anélkül sem.
2 éve használom a pencilt és még nem cseréltem rajta eddig hegyet szval ezen ne aggódj.
Köszi a választ neked is! Amúgy a címben elírtam, nem sima hanem ipad pro, de ez most lényegtelen.
Egyébkét megjött már a ceruza, 1. generációs, nagyon szép, már csak az üvegfóliára várok, anélkül nem szeretném használni :)) tudom ebben nincs sok logika de ne kérdőjelezzetek meg xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!