Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Xiaomi Mi Band 6 rezgéssel...

Xiaomi Mi Band 6 rezgéssel jelez, ha túl magas a pulzus?

Figyelt kérdés
Xiaomi Redmi Smart Band és a Mi Band 6 között vacillálok, a redminél írták, hogy rezgéssel jelez, de tudja ezt a Band 6 is?

2022. márc. 8. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Vettél már azóta?

Én most ezt a tesztet olvastam el: [link]

Amiből arra következtetek, hogy akkor és úgy rezeg ahogyan azt beállítod. Mert itt azt írják még különböző féle rezgéseket is beállíthatsz különböző történésekhez. Persze ebből nem egyértelmű, hogy amit kérdezel ez arra is vonatkozik-e. Én ilyenkor úgy szoktam, hogy ahonnan vásárolni tervezek, közvetlenül oda írok egy érdeklődő e-mailt. Nekik jól kell tudniuk mert később kérdőre is vonhatók.

Én most azt nem találom jelenleg, hogy melyik (bármelyik régi is) Mi Band karkötő tud magyarul? Erről nem csak hogy nem találni pontos infót, hanem ellentétes infók vannak pl.árukeresőn is a véleményekben.🤷 Egyik már a 3-ra vagy a 4-re is azt írja, hogy tud, másik véleményező pedig hogy nem is. Pedig ez egy elég alap infó szerintem. Megköszönöm ha tudsz ebben segíteni.

2022. márc. 25. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!