Xiaomi mi Portable Photo Printer nyomtatót szeretitek?
Szeretnek egy ilyet de csak ha tényleg bevált mindenkinek. Leirjatok a tapasztalataitokat?
Előre is koszi
A Xiaomi termékek szarok! Hamar elromlanak! De ha már tudod h ilyet akarsz venni, akkor minek kerdezel? Amúgy meg ne legyél soher, egyszer kell jót venni, a kevesebb néha több, biztos ismered a mindást!
Ha hosszú távra jó nyomtató kell, akkor Hp, Asus, acer stb azért van alternatíva! Nem kell a legolcsobbat megvenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enyém az összes válasz, ez is. Nem repdesnek úgy látom segíteni neked. Ha én nem lennék válasz sem lenne a kérdésed alatt, mert Xiaomi nyomtatóval semmelyik embernek nincs tapasztalata. Azt nem tudom minek kérdezel, ha elhatároztad h szrt akarsz venni. Neked akarok segiteni, hiába vezsel egy szr kinai silány minőséget. ha 1-2 év mulva dobhatod ki. Ez pont egy olyan dolog mait nem kell elsóherkedni, sporolj mason!
De nem erted és meg van pofad lebunkózni vegyed akkor a xiaomit ocsem majd jussak eszedbe en szoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!