Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az eszközr...

Mit gondoltok erről az eszközről ?

Figyelt kérdés

[link]

Őróla lenne szó. Biciklihez kellene első sorban meg esetleg néha kocsikhoz. Erre alkalmas lehet ez az eszköz ?

2021. okt. 27. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Feltételezhetően alkalmas, ha erre készült.
2021. okt. 27. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=XRTSwWiMoSk

13 perc alatt fújja fel az autógumit (egyet!) és közben le is merül.... ez egy kacat. Max macskát dobálni jó.

Ennyi pénzért egy jó minőségű műhelypumpát lehet venni:

[link]

Nekem egy Bikefun Airforceone van, azzal fújom a kocsi kerekeit is. 13 perc alatt mind a 4-et felfújom vele és még csak le sem merül. :D

Ja és az tudja a 10 bart! Ez a vacak 2 bar felett meg van halva. Egy átlag városi bicikligumiba (37-es, 42-es) meg simán kell 4 bar (én mivel 110 kg vagyok 6 barral jarok)

Ne dobj ki ennyi pénzt érte!!

Ne!!!!

2021. okt. 27. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, bocs, igaza van a 2-esnek.
2021. okt. 28. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!