Lehet a konnektor (dugalj) a ludas?
Van a nappaliban egy db konnektor amibe elosztóval a tv és a set top box van bedugva. Sajnos ez a konnektor pár hónapja kijött a helyéről, rendezkedésnél neki lett tolva a kanapé valahogy és kiesett, villanyszerelő ismerős visszarakta. Használtuk tovább ok, de a tv aztán egy idő után elkezdett ba**akodni, néha nehezen kapcsolt be, meg ilyen furcsaságokat csinált,próbáltam másik konnektorban a házban és ott sem kapcsolt be sajnos (4 éves tv amúgy, nem új már) aztán múlt hétvégén nem volt kép, bekapcsoltuk hang volt, kép nem.. Azóta nem tudtuk bekapcsolni, csak a led villogott elől pirosan többször, én a ledre gyanakodtam, elvittük szerelőhöz, nála pont bekapcsolt amúgy elsőre a tv tökéletesen, azt mondta valószínű led hiba, megjavítja.
Most erre várunk, de közben felmerült bennem, hogy az nem lehet, hogy az a dugalj nem jó? Nem kap rendesen áramot vagy valami...Abszolút nem értek hozzá nem tudom van e ilyen
"az nem lehet, hogy az a dugalj nem jó?"
Nem. Egy tv nem nagy áramfelvétellel megy. Egyébként is te mondtad hogy máshol se ment.
Nagyon kicsi az esély rá, hogy a dugalj lenne rossz. Az egy annyira végtelenül egyszerű szerkezet, semminek nem kell "működni" benne, csak a vezetékek csatlakoztatására szolgál.
Ha megnyugtat kérd meg a villanyszerelő ismerősödet, hogy cserélje le egy újra. Egy ezresen belül van az ára.
Nyáron full villanyhálózat áthúzás lesz meg új dugaljak hála égnek több is mert kriminális hogy egy nappaliban is 1 db van....összesen
Lesz vagy +25 dugalj a házba
Csak furcsállottam, hogy a szerelőnél meg bekapcsolt elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!