Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megérős-e háztáji munkákra...

Megérős-e háztáji munkákra egy aksis Black and Decker láncfűrész?

Figyelt kérdés
Víkendtelekre venném használatra. Benzinesen is gondolkodtam, de a karbantartással vannak aggályaim. Aksis készülékkel hót egyszerűbb lenne. 18V 2Ah aksival megy. Nem fakitermelésről lenne szó, csak az akác uralja az egész telket és rendet kéne már rakni. Nem bánom ha több "fordulással" kell elvégeznem azt. Egyébként az aksis fúróm 1,5 AH-ás aksijával is menne?

2022. febr. 28. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, benzines láncfűrész kell.
2022. febr. 28. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudom ajánlani a Partner fureszeket, nem drága, és megbízható
2022. febr. 28. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Ha 4-5 karvastágságú fát kivágsz vele egy akkuval, akkor már szerencsés leszel. Utána lelocsolod benzinnel és felgyújtod, annyira lassan haladsz, kész szenvedés. Akkor már inkább a hosszabbító és a 2200 Wattos gép. Olyannal irtottam már akácost.
2022. febr. 28. 14:40
 4/5 NTBS ***** válasza:
55%
Inkább vegyél egy olcsó benzinest. Vagy egy elektromosat. Többet bír és később is használhatod.
2022. febr. 28. 15:30
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Ha mindenképp akkust akarsz, akkor Makita. Esetleg az olcsó Parkside, annak az aksija minden más szerszámhoz is csatlakoztatható.
2022. márc. 3. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!