Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek mért ráz meg a...

Kooska100 kérdése:

Szerintetek mért ráz meg a gitárom?

Figyelt kérdés
Mikor bedugom az erősítőbe a gitárom akkor a húrjai egyerűen megráznak.De nem csak a húrok hanem a jack-dugó is amit a gitárba dugok. Lécci válaszoljatok mert így nem tok gitározni.
2010. szept. 12. 12:00
 1/4 anonim válasza:
annyi a lényeg, h a gitárod elbaszódott, és testzárlatos lett..ami nagyon veszélyes is tud lenni (Pl.: +basz a 230) ez most olyan mint ha a konektorba nyulkálnál...
2010. szept. 12. 12:27
 2/4 anonim válasza:

Üdv

azért ráz, mert valahol nem jó a gitár szigetelése. De nem kell beszarni, a gitárok egyenárammal mennek, nem váltóval, ha jól tudom 4-9 volttal. Szóval, ha eddig nem ütött agyon egy duracel elem, akkor z sem fog. De vigyázz hosszú távon az egyenáramnak vérbontó hatása van. Sokkal veszélyesebb tud lenni, mint a 230, ami simán agyonüt, ez meg is kínoz előtte. De azt hiszem ettől nem kell félni. Vedd le az elektronika borítását, és nézd meg, hol rossz a szigetelés. Ha minden oké, az erősítőt is nézd meg, az is lehet hibás.

2010. szept. 12. 22:37
 3/4 anonim válasza:
4-9Vdc nem ráz. Komolyabb gond van itt. Akár az erősítőnél, akár a gitárnál. Nézesd meg őket szakemberrel.
2010. szept. 12. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Már el is vittem oda ahonnan vettem.
2010. szept. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!