Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az Euro Markt weboldal megbízh...

Az Euro Markt weboldal megbízható?

Figyelt kérdés
Szerintem az (mert nem gagyi a weboldala), de kicsit félek tőle, mert egy termék 10k-ról van 3.6k-ra leértékelve.

#weboldal #megbízhatóság #androidos airpods
2022. febr. 27. 15:35
1 2 3
 11/22 Holló Vezér válasza:
53%
A legrosszabbra számíts, és úgy nem fogsz csalódni. Én konkrétan pozitívra értékeltem őket. A termékek tényleg full-gagyik, tehát gyerekjáték szintűek, de ha ezt tudod, akkor nem is vársz többet. Én két gyerek okos-órát rendeltem, GPS nyomkövető funkcióval. Olcsó játék, 7eFt-ért (kamu 20e-ről akciós) Gyorsan megjött azt hittem egy hónapig kell rá várni. Ezért dobozában várta az ajándékátadás időpontját. Az egyik teljesen rendben volt, viszont a másik nem volt hajlandó felkapcsolódni a mobil hálózatra. Jeleztem a problémát az eladónak bőven 14 napon túl. Automata e-mailben válaszoltak, hogy ha valami nem működik fényképezzem le a hibát és küldjem el nekik. Így is tettem. Kaptam választ, hogy küldenek csere készüléket. Egy hét múlva érkezett a készülék. Az már teljesen jól működött. Ami pozitív, hogy nem az van, hogy küldjem vissza Hong-Kongba és majd ott egyszer valaki foglalkozik az üggyel meg kipróbálják bevizsgálják az egyébként is eldobós játék-órát, hanem példás korrektséggel küldtek azonos színű, jó készüléket. A hibásat sem kellett visszaküldeni. 8, 11 éves gyerekeim nagyon örültek az óráknak. Egy hétig le sem vették, aztán ha napi használatra bejön nekik, kell venni egy márkás darabot, de az nem 7eFt lesz. Egyébként működik, a nyomkövető szoftver is. Egyszerűen qr kóddal telepíthető. Kb 2 napot bír, ha nagyon nyomják, akkor 1-et. Szerintem sem vízálló, fröccsenő víz ellen valószínűleg elegendő a védelme. Uszodába, medencébe nem merném vinni, lehet hogy nem elsőre, de előbb utóbb biztos beázik és akkor vége.
2022. aug. 8. 20:20
 12/22 Midorico válasza:
100%
Iszonyatosan inkompetensek és mindemellett még inkorektek is! Rossz készüléket kaptam majd amit küldtek az is rossz de ez már kilógott az első rendelés reklamációs idejéből szal így jártam. Közölték hogy nem segíthetnek. Szóval gusztustalan egy bagázs senkinek nem ajánlom semmilyen szinten!
2022. szept. 27. 10:11
 13/22 gaboka07 válasza:
Fehér holló légyszíves írd már meg hogyan kell az órát beüzemelni! Még nem jöttünk rá. Köszönöm
2022. dec. 26. 22:16
 14/22 str79 válasza:
Én is sokat kínlódtam az órával, a SIM kártyát fordítva kell behelyezni, befelé legyen a SIM kártya egyenes/sima része. Ezen jól látszódik: https://www.youtube.com/watch?v=lcfWzaUDITw
2023. jan. 25. 08:16
 15/22 Ercsi2 válasza:
Sziasztok! Tud valaki egy magyer elérhetőséget adni ahová vissza lehet küldeni a terméket vagy esetlek telefonszámot?
2023. febr. 4. 10:45
 16/22 anonim ***** válasza:

"Tud valaki egy magyer elérhetőséget adni ahová vissza lehet küldeni a terméket"

Ide, választhatsz:

[link]

2023. febr. 4. 18:49
 17/22 anonim válasza:
Én most vettem gyerek okosórát tőlük (7000 Ft). Kételkedem a vélemények miatt, de teljesen jól működik minden funkciója.
2023. jún. 2. 07:36
 18/22 anonim válasza:

Bocs a témaeltérítésért -- erről beszéltek?

[link]

Én is ezt néztem ki a 9 évesemnek, csak azért, hogy elérhető legyen, de ne legyen telefonja. Tényleg "eocici" a márkája? Kerestem aliexpresszen (csak tiszta forrásból, hehe), de nem találtam meg.

2023. jún. 5. 20:44
 19/22 rubinp válasza:

Senki ne vegyen innen semmit. Gagyi termékek, csak jó a marketing és a fényképek. Inkább vegyen mindenki pár ezer forinttal többért márkás terméket.

Vettünk egy órát, ami 1 hónap után tönkrement. Visszaküldtük és vissza is utalták az árát kb 1 hónapra rá. Viszont a visszaküldés költségét nem térítették meg, holott a honlapjukon olvasható 2 helyen is a szabályzatban, ha hibás a termék visszatérítik a visszaküldés díját... Hát nem, azóta emailjeimre se válaszolnak...

2023. okt. 22. 20:55
 20/22 rubinp válasza:

Kérem aki csak tudja minősítse itt is a céget:

[link]

Ez a google -on megjelenő értékelések linkje.

2023. okt. 22. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!