Magyarországon lehet kapni iqosba való "Terea"t? (iqos iluma)
Modik!
Ordítóan nagy az igény egy ecigis kategóriára.
Sziasztok.
Röviden: igen, és ténnyleg nem kell.
A terea dohánytöltet fullosan zárt, nem jön ki belőle dohánypor vagy olaj/liquid stb. (Utobbi az utangyartottakat jellemzte, pl unicco stb).
Amikor kiveszed a töltetet, ráadásul emiatt nem büdös már annyira, csak kozelve szagolva erezni kb olyat, mint amit kifujsz. Ráadásul a kukoricakeményítő hűtés-szűrőt lecserélték cellulóz-acetát szűrőre (hmm dejo, mostantol muanyagot szivunk - mondana az ember, de utanaolvasva elvileg nem károsabb, szokták cigikhez is használni), szóval mostmár nincs fingszag sem, ezt passziv dohanyos barataim megerositettek. Maga a hevítő pedig szintén nem marad (olyan) büdös, mert nem marad benne semmi és nem ég rá semmire.
Vagy nemtom masnal hogy volt, de a régi iqos 3 Duo-mbol kiveve mindig masfele kellett hajolnom, mert karcos "fust" jott ki belole (cserelve volt garisan, es elotte is ez volt, meg bnőmé is ilyen, nem hibabol ered).
Maga a dohányzás része pedig erősebb lett. Nem tudom jol elmondani, én mindig inkább bulicigis voltam, tehat nalam egy doboz 2nap-3 honapot is kitart cigibol, de nem karcosan öli a torkom, hanem csak ugy erzed hogy huh, ez kemeny (az elso szivasnal/szalnal), meg most cigis haver is bekohogott. De nem ugy mint a glotol! Az karcolt-ölt rendesen.
Nem mondom hogy a prime megeri, en csak a beszamitasi osszeg miatt vettem a legjobbat (35k helyett 26 volt kb), de ez az uj technologia tenyleg meger egy miset, foleg par eves keszulek esetén. Valami magneses technologiaval gerjeszti a keszulek a dohanyban lévő rozsdamentes acellal bevont fémet, és nem kívülről égeti a papírt mint a glo. Illetve az ízek is intenzivebben érződnek valamennyivel. Én pl a mentolos türkizt szeretem, es jobban erezni lehet az ízét, mint a dohány ízt, a korabbi generaciohoz kepest.
Negativumot a szoftverrel kapcsolatban tudok csak, hogy nehezkesen működik a teloapp, de vegul sikerult kikapcsolnom az autonatikus hevitest. Meg hogy a prime kicsit kissebb, meg mas kiosztasu mint a 3 duo es uj tokot kell vennem, az idegesit, hogy nem tudnak olyan eszközt fejleszteni, ami megallna az asztalon, csak fektetni lehet. Es mar kaphato a dohanyboltokban uj hatlap a tokhoz, meg a hevitohoz felso gyuru (3db szin 8k v ilyesmi), mert ezeket cserelgetheti, aki akarja. A tok fedele magneses, a gyurut nem tudom. Hianyzik nekem tovabba az a kis csik a 3Duo hevitojerol, es a gomb jobban beolvad, igy nehezen talalom melyik az eleje (nem mintha erdekes lenne).
Sztem megeri valtani, annak aki nagy dohanyos es szereti az iqost. Barátnőm pl nem valtott meg, ugyis vettünk egy rakás uniccot, mielott meg allamositottak es dohanyboltba kerult, es azt meg el kell tolni.
2x nevettem eddig, mert reflexbol megprobaltam izombol leszedni a nemetezo cap-et végzéskor. 😀
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!