Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy dji tello drónhoz mi kell...

Egy dji tello drónhoz mi kell hogy drónozhassak? Kell hozzá nyilvánbatartás?

Figyelt kérdés
Épp gondolkozok hogy vegyek egy dji tello drónt, viszont nem igazán értem a mostani dróntörvényt, hogy mi kell/mi nem.

2022. febr. 1. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány gramm?
2022. febr. 1. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 80 grammos a drón, kamera van rajta, wifis.
2022. febr. 1. 20:09
 3/7 Vortrex ***** válasza:
55%
A törvény az olyan területeket védi, ahol személyiségi jogokat sérthetnél a használatával, de ha kimész egy mezőre vagy egy szántóföldre, az a kutyát nem fogja érdekelni. Nem arról szól, hogy az rc hobbistákat basztassák, hanem hogy felelősségre vonhassák a kémkedő, kukucskáló embereket. Nem kell ilyeneket csinálni, se gyanúba keveredni, és nyugodtan lehet vele játszani mindenféle engedély nélkül
2022. febr. 1. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

"nem igazán értem a mostani dróntörvényt, hogy mi kell/mi nem."

Olvastad már?

2022. febr. 1. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

#3, persze egyet értek a szándékaiddal, de sajnos nem lehet. Sajnos.

Pedig nem repül magasabbra, mint egy feldobott labda, a kamerája meg arra jó, hogy teljen a tárhely az SD-kártyán, de sajnos én sem használhatom a drónomat. Hogy leszedett kamerával miért nem, az a végképp értelmetlen és igazságtalan számomra.

2022. febr. 1. 20:49
 6/7 Vortrex ***** válasza:
100%

Nem azt mondtam, hogy szabályos, hanem azt, hogyha a falu végébe elmész drónozni, attól még nem fog lerohanni a TEK, mert ha nincs ott senki, akkor meglepő módon senkit nem is érdekel. Ne csináljuk úgy, mintha a rendőrök drónokra vadásznának a külvárosi mezőkön, van jobb dolguk is. Ez csak arra van, hogy a kukkereket felelősségre lehessen vonni, meg a rendezvényeken kamerázó drónok tulajától elkérhessék a légtér használat díját...

Na mindegy, én rc repülőkkel játszok, de majd szorítok, hogy el ne kapjon titeket a terror elhárítás, pláne egy ~35k ft-os drónnal. 10 év fegyház

2022. febr. 1. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

Vortrex:

Nem is helyszínen rohannak le, hanem, hogyha csinálsz képet, amit feltöltesz FBra, akkor utána simán jöhet a levél sajnos. Könnyű pénzszerzés ez, így nagyon rá vannak néhol kattanva az ilyenekre.

2022. febr. 17. 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!