Egy dji tello drónhoz mi kell hogy drónozhassak? Kell hozzá nyilvánbatartás?
"nem igazán értem a mostani dróntörvényt, hogy mi kell/mi nem."
Olvastad már?
#3, persze egyet értek a szándékaiddal, de sajnos nem lehet. Sajnos.
Pedig nem repül magasabbra, mint egy feldobott labda, a kamerája meg arra jó, hogy teljen a tárhely az SD-kártyán, de sajnos én sem használhatom a drónomat. Hogy leszedett kamerával miért nem, az a végképp értelmetlen és igazságtalan számomra.
Nem azt mondtam, hogy szabályos, hanem azt, hogyha a falu végébe elmész drónozni, attól még nem fog lerohanni a TEK, mert ha nincs ott senki, akkor meglepő módon senkit nem is érdekel. Ne csináljuk úgy, mintha a rendőrök drónokra vadásznának a külvárosi mezőkön, van jobb dolguk is. Ez csak arra van, hogy a kukkereket felelősségre lehessen vonni, meg a rendezvényeken kamerázó drónok tulajától elkérhessék a légtér használat díját...
Na mindegy, én rc repülőkkel játszok, de majd szorítok, hogy el ne kapjon titeket a terror elhárítás, pláne egy ~35k ft-os drónnal. 10 év fegyház
Vortrex:
Nem is helyszínen rohannak le, hanem, hogyha csinálsz képet, amit feltöltesz FBra, akkor utána simán jöhet a levél sajnos. Könnyű pénzszerzés ez, így nagyon rá vannak néhol kattanva az ilyenekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!