Apple Watch series 3 megéri?
Szeretnék egy Apple Watchot vásárolni, viszont nincs szükségem a legújabb funkciókra, hanem csak az időt, értesítéseket és a pulzust nézném rajta.
Megéri még Series 3-ast venni 2022ben vagy inkább nézzek használtan egy series 4-5öst?
nagyon jó cucc még az S3! Nem véletlenül árulja még most is az Apple.
Inkább egy új S3 mint egy használt S4!
Szerintem pedig baromira nem éri meg. Egy hibátlan, használt, garis s6-ot tudsz már szerezni akár 100ért is. Baromira nem éri meg 80 ezerért egy s3 újonnan. Az s6-nak sokkal gyorsabb és gazdaságosabb a procija, az s4 óta történt egy jelentős esztétikai ráncfelvarrás is. Az s3 pedig a pulzusmérésen kívül semmilyen egyéb extrát nem támogat. De a leglényegesebb dolog, hogy a watch os 8 valószínűleg az utolsó rendszer ami elketyeg rajta.
Szóval lesz méregdrágán egy laggos órád, ami nem is nagyon támogatott már.. Nem is értem hogy árulhatják még azt a vackot.
Nem éri meg, főleg mert csak 8gb-os.
Abból elvesz a rendeszer 4-et és a maradék hamar megtelelik.
Utána meg frissíteni se lehet mert azt írja nincs elég tárhely mivel nincs hova leszedni a frissítést.
Ráadásul lassú mint az állat a régi hardver miatt.
Saját tapasztalat, most váltottam 3-ról 7-re.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!