Kapható olyan kapcsolós elosztó, ahol a kábel a kapcsolóval ellentétes oldalon van bevezetve?
Esetleg valaki mostanában találokozott olyan (készre szerelt vagy kábel nélkül) kapcsolós elősztóval ahol a kábel a kapcsolóval ellentétes oldalon van? Vagy szerelhető kivitelnél mindkét oldalon bevezthető a kábel...
Mintha sok évvel ezelőtt talákoztam volna (szerelhető) elosztóval ahol az egyik oldal le volt dugózva, a másik oldalon meg türésgátló volt a kábelnek. És a gyanúm hogy a dugó és a törésgátló felcserélhető volt.
Mostanában talákozott valaki ilyennel? Nem baj ha nem készre szerelt, megcsinálom magamnak. Fekete színben lenne jó, nyilván kapcsolós és 4 dugajllal.
Hogy miért mielőtt valaki kérdezi... :) Mert egy szekrény melllett lesz egy sarokban, és könyebben kezelhető ha a kapcsoló a van kintebb. Persze tudom a kábel "áthajtható" a túloldalra, de én az igényesebb megoldást szeretném. Tehát hogy kapcsoló kifelé, az elosztóban meg hátul a vezeték.. :D
Ami amúgy szerintem tök hétköznapi igény, nem hiszem hogy csak nálam merül fel rá igény... és hogy nem nagyon gyártanak ilyet nekem tök fura. Legalább is eddig én nem találtam.
Ja tudom persze szét is fúrhatom az elosztót... A régi lukra meg fekete szigszalag :)... De még ennál is igényesebb megoldást keresnék... :)
Na találtam is egy alaternatív megoldást... ALul ki van képezve hogy a kábel szerelés nélkül, áthajtható... Mondjuk irreálisan drága :)
Én még sosem láttam... pedig nekem is többször jó lett volna olyan.
EZért olyant vettem inkább aminél minden aljzathoz van külön kapcsoló.
#2:
Egy kapcsoloval szeretnem aramtalanitani az egesz hobelevancot ami bele van dugva...
De mindegy ne tokolok... amit linkeltem 4500 Ft-ert is megtalaltam. Megrendeltem. Vegul is a leggagyibb eloszto is 1500 Ft. Most ez a 3x-a. Ez van...
De ha van itt a gyakorikon egy hosszabbito gyarto ki/nagyiparos... kitolthetne a piaci rest :)
#4 koszi,
De dugalj sort tartalmazo eloszto kellene.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!