Hogy lehet valakinek az insta sztoriját megnézni?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de csak most töltöttem le az alkalmazást, valaki segít pls?2022. febr. 8. 19:19
1/4 A kérdező kommentje:
Meg azt ha valaki liveol?
2022. febr. 8. 19:30
2/4 anonim válasza:
Ha bekövetsz valakit akkor felül a kezdőlapon megjelenik. Viszont simán ha rakeresel valakire aki nem privát is egyből jelzi a profilképénél ha van kint valami a storyjaba csak rakell menni a profilképére.
Te is tudsz kitenni storyba képet a plusz jelen a kezdő lapon bal felül ezek 24 órát vannak kint, viszont csinálhatsz olyant is hogyha nem akarod hogy lássa valaki akkor elrejted előle. Ha szeretnéd hogy 24 óra után még maradjon akkor ha ramesz a profilodra ahol vannak a követőid meg stb, ott van egy + jel és kitudod tenni fókuszba. Remélem tudtam segíteni.:)
3/4 anonim válasza:
A liveot pedig ugyanúgy mutassa mint a storykat csak oda van írva hogy élő és azokat előrébb dobja.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszike
2022. febr. 8. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!