Egyetemre kisebb laptop, vagy tablet+billentyűzet kombó?
Sziasztok, lecserélném a jelenlegi bitangnagy laptopom. Szerintetek, ha a legfőbb célja az új eszköznek az lenne majd, hogy egyetemen jegyzeteljek rajta (ergo egész nap hurcibálnám), mi érné meg jobban? Árban is, persze. Egy kisebb laptop vagy egy tablet+billentyűzet kombó? Esetleg ajánlani is tudnátok?(Apple termékeket nem szeretnék).
Köszi és szép napot mindenkinek!:)
Szerintem attól függ, hogy mi mást akarsz még csinálni rajta. Egy tablet sokkal hasznosabb az egyetemi létre: tudsz rajta kézzel írni, fotózni vele ábrákat, kisebb, könnyebb.
Viszont minden másra - és ez személyes vélemény, szerintem sokkal rosszabb. Ebben szöveget szerkeszteni, vagy bármi mást csinálni, amit egyébként gépen szoktál, sokkal körülményesebb. Ha megteheted, akkor hagyd meg a laptopod, és vegyél mellé tabletet.
#2:Oh, ezek szerint csak "bufeszak"-ra jaro ismeroseim vannak.:D
Tehat jobb modszer a hagyomanyos fuzetes megoldas?
Én matematika és magyar szakos vagyok. Tabletet ajánlom laptoppal. Egy beadandót tényleg macerásabb megírni tabletről, szóval hagyd meg othonra azt a laptopot, tökéletes lesz.
Az órákon meg tabletbe jegyzetelek, tollal, így kb olyan, mintha papírra írnék, csak végtelen mennyiségű lapom, színem (toll, szeruza, filc, kiemelő...) van. Minden nálam lehet, kb egy a5-ös füzetméretben. Én ezt szoktam megspékelni egy billentyűzettel és egérrel, amik nagyon kényelmesen beférnke a táskámba és a lyukas óráimban pont jó arra, hogy valamit csináljak is meg ne is. Valóban teljes értkű laptopot lehet úgy kapni, csak nekem kifolyik a szemem 1-2 óra után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!