Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vonalas - T-Home - hálózatban...

Vonalas - T-Home - hálózatban hogyan lehet letiltani egyedi - konkrét - hívókat (zaklatókat)? Ha lehet.

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Egy rendorsegi feljelentessel.
2022. febr. 6. 12:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Technikailag érdekel.
2022. febr. 6. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Technikailag elolvasod a telefonod használati útmutatóját, abban benne lesz.
2022. febr. 6. 12:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Vonalas hálózatról és telefonról van szó!

Ha Ön pedig a kérdésemet olvasta volna el figyelmese/bbe/n, nem írt volna ilyen sületlenséget! A kábeles rendszerben lehetőség van hívásátirányításra, hangposta ki-bekapcsolására, hívószám kijelzés alkalmankénti letiltására, stb., amelyek készülék függetlenek.

Voltam bátor remélni, hogy egyes hívók letiltására is van lehetőség!

2022. febr. 6. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

Én pedig voltam bátor remélni, hogy ha már technikailag kérdezte, akkor nem a szolgáltatói lehetőségekre kíváncsi. Természetesen én vagyok a szellemi csökevény, hiszen bennem még nem fejlődött ki a gondolatolvasás képessége.

Ez esetben viszont: mikor a szerződött szolgáltatója ügyfélszolgálatán érdeklődött, hogy van-e lehetőség ilyen jellegű dolgokra, milyen választ kapott?

2022. febr. 6. 13:48
 6/9 A kérdező kommentje:

2022-02-06 13:48

Felejtsük el egymást!

2022. febr. 6. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
Nekem megfelel, viszont őszintén remélem (sajnos csak remélem, hiszen a divináció nem az erősségem, mint korábban írtam - ez az oka, hogy én azt írom le amit gondolok, nem pedig homlokegyenest teljesen mást), hogy sikerült megérteni, hogy ez a hálózat üzemeltetőjének a dolga, amennyiben a vásárolt készülék nem biztosít ilyen lehetőséget. Kellemes olvasgatást és telefonálást!
2022. febr. 6. 14:06
 8/9 anonim válasza:
70%

# 5/6

A kérdezőnek igaza van. A kérdés egyértelmű volt. Ha konkrétan megnevezi a hálózatot, mi más is lehetne a kérdés, ha nem műszaki. Ügyfélszolgálat?? Na, ne nevettessen ki!! Megírom Neki privátban.

2022. febr. 6. 14:09
 9/9 anonim ***** válasza:
25%

"Megírom Neki privátban."

Természetesen, mindenki írhat tanácsokat, hiszen ezért van ez az oldal. Azonban , ha van lehetőség, amiről én nem tudok, nyugodtan tegye közzé, hogy mások problémájára is legyen publikusan elérhető megoldás, biztosan sokan tanulnának belőle (ebben az esetben többek között én is). Miért kell egy, adott esetben értékes (akár közhasznú!) tudás szeletét titkolni?

2022. febr. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!