Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy működik az egyedi email...

Hogy működik az egyedi email cím létrehozása?

Figyelt kérdés

Magánszemélyként szeretnék magamnak és esetleg a családomnak egyedi domaines emailt letrehozni. Google-nél, ha jól láttam magánszemélyek a Google Domainst használhatják, de az Magyarországon nem elérhető. Találtam szolgáltatókat, ott úgy írják, hogy .hu domaint lehet vásárolni. Ez weboldalt jelent vagy email címeket? Melyik szolgáltató van a legjobb áron? Vagy esetleg érdemes itthon egy szervert letrehozni? Mivel járok a legjobban, mit javasoltok?

Köszönöm!

2021. dec. 19. 23:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam, hogy Magyarországon is elérhető a Google Domain és Workspace is, csak annyi, hogy .hu végződés nincs. .com is jó lenne, de ahogy látom az e-mail cím 6 dollár fejenként HAVONTA náluk, szóval nem olyan nyerő.
2021. dec. 19. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Bármilyen végződésű domaint vásárolhatsz Magyarországon is.

A domain címed az, amit te "weboldalnak" nevezel, és a megvásárolt domainekhez hozhatsz létre e-mail címeket a szolgáltatód adminfelületén.

Ha csak levelezésre akarjátok használni, akkor nem kell nagy tárhelyet bérelni, elég a legkisebb is (persze, ha nem hatalmas mellékleteket akartok küldeni/fogadni).

Keress egy hosting céget, évi 10 ezerért már bőven le tudod rendezni a dolgot. (+ 1-2 évente .hu-s domain nhosszabbítás).

Otthoni webszervert nem javaslok, mert a kérdésed alapján nagyon nincs meg hozzá a szüökséges tudás.

2021. dec. 19. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmit?

apa@apaemail.hu

anya@apaemail.hu

pistike@apaemail.hu

zsófika@apaemail.hu

Check it:

[link]

Ha a kis családnak elég 3 cím, akkor ez jó lehet:

[link]

2021. dec. 20. 00:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Az évi 10k soknak tűnik.

Ez az utolsó tetszik, gyakorlatilag havi 1 dollár összesen a három email cím.

2021. dec. 20. 00:54
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Ha sok az évi 10k akkor féláron is van. Havi 500 körül, az már alig több mint 1 dollár. A Rackforestnél tudsz egyedi domaint regisztrálni. És a legkisebb tárhelycsomag évi 10 dollár körül van. Én is így csináltam. A vezetéknevem a domain-nevem. Az email címem pedig vezetéknevem@vezetéknevem.hu. 5 egyedi domain adható hozzá a tárhely csomaghoz, és korlátlan email fiók adható hozzá. A feleségemnek és a gyerekeimnek is külön egyedi email címe van. SMTP szolgáltatást is adnak hozzá, mert nekem például zokon esett, amikor a Vodafone abba hagyta a leveleim elküldésének kiszolgálását, pedig ő az internetszolgáltatóm otthon. Amúgy üzleti életben is komolyabban vesznek, ha saját domaines email címed van.

[link]

[link]

2021. dec. 22. 15:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. dec. 22. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!