Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem megy a wifi? Elég...

Miért nem megy a wifi? Elég sok mindent próbáltam már de semmi. Lentebb bővebben.

Figyelt kérdés
El vittem a laptopot hogy pasztázák újra. Kész is lett, haza hozom és mikor akarok csatlakozni a wifire hát nem működik. Driveteket újra raktam, kerestem biosban,uj windowsot raktam a gépre de nem oldódott meg a probléma. Vissza vittem a laptopot a szervizbe és ott nézték az antennákat majd tettek bele új wifi hardvert (az az eszköz ami intézi a wifit nem tudom hogy hívják) is. Mégis mi lehet a probléma? Esetleg valami megszakadt vagy ilyesmi? (Asus vn7-571g)

2022. febr. 2. 22:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Mellékes info még. Úgy veszi mindha nem lenne egyáltalán wifi a laptopban csak Ethernet csatlakozó.
2022. febr. 2. 22:31
 2/3 Laca89 ***** válasza:

Nézd meg hogy az uefi-ben engedélyezve van e a hálókártya.

Ha engedélyezve van és még sem működik akkor valószínűleg szétszedésnél vagy összerakásnál sérült a hálókártya csatlakozója az alaplapon.

2022. febr. 3. 10:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Az volt a probléma végül, be került valami papír oda de hogy hogyan? 🤔
okt. 21. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!