Mennyiért lehetne eladni egy DVD lejátszót, és egy videó magnót?
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 11:33
1/3 Mezei Zsolt Roland válasza:
Vidd múzeumba ,nincs értéke a mai világban már.
2/3 anonim 

válasza:

Kb semennyiért. DVD lejátszó 10 pénz alatt van új, videómagnóra pedig már nincs egyáltalán kereslet. Most! Ki ne dobd a magnót, mert már nem gyártanak ilyet, idővel nagyon értékes lesz, mert nincs alkatrészutánpótlás, ahogy romlanak el és egyre ritkábbak lesznek, nagy szükség lesz az alkatrészeire, és ugye kereslet-kínálat. A DVD lejátszó viszont közel se tart itt, mint írtam, fillérekért szerezhető vadonat új, így ha holnap be is szüntetnék a gyártását, akkor is idő lenne mire kifutnak a boltokból és még több, mire tömegesen elkezdenek pusztulni. A videó már lassan ott tart, én is nemrég hajítottam ki egyet ami mechanikahibás lett. Még van egy ami működik, de abban is volt már kondenzátor csere, mert elpukkant, de szerencsére az egy olyan alkatrész ami minden elektronikai berendezésben ott van és beszerezhető. Ha a videófej döglik meg, vége, mert olyat már nem lehet szerezni.
3/3 anonim 

válasza:

Milyen videó? Sima, kétfejes VHS? Esetleg egy hétfejes, Hi-Fi stereo SVHS? TBC van benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!