Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan vagy hol lehet egy...

Hogyan vagy hol lehet egy régi VHS kazettát digitalizálni?

Figyelt kérdés

Azért kérdeztem, úgy hogy pl hol csinálnak ilyet mert nekem és a környezetemben sincs már senkinek ilyen lejátszója azért még nem akarok venni ilyen olyan tunert, hogy lementsek egy kazettáról egy kb 20 perc anyagot!

Egyébként falunk lakok és még itt a környéken nem hallottam senkitől hogy valaki csinálna ilyen, de már nekem cd-re sem lenne jó mert DVD lejátszóm sincs már és a MacBook-ban szintén nincs már optikai meghajtó tehát pendrive-ra lenne jó vagy az is jó lenne ha valahol megcsinálják és akkor elküldik nekem az anyagot E-mail-ben pl mellékelve!

Egyenként még az lehetséges lenne pl hogy ha szeretnénk valahonnan egy VHS lejátszó és azt össze kötöm egy tv-vel valamelyik csatlakozóval pl RCA és amikor lejátszom akkor a tv-be teszek egy pendrive-ot és ott elindítom felvételt akkor azt felveszi nekem a tv pendrive-ra?

Vagy ha ez így nem lehetséges akkor pl melyik üzletben csinálnak ilyet!

Egyenként egy 1999-es óvodai felvétel van rólam rajta kb 20 perc!

2018. júl. 3. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
2018. júl. 5. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a fenti szolgáltatások valamelyikét ajánlanám. A majd 20 éves szalagokat beüzemelni kicsit rizikós, főleg, ha kapsz is kölcsön lejátszót, az sem lesz mai darab. Megvan a kockázata, hogy szakítsa, nyújtsa, begyűrje a szalagot, akkor meg bukta.

Az erre specializálódott szolgáltatóknál kisebb az ilyen irányú kockázat.

2018. júl. 5. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!