Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megjavítani az...

Hogyan tudnám megjavítani az erősítőm?

Figyelt kérdés

A törtènet a következő:

Az erősítő (uher series 22) leesett ès megsèrült a nyák valamint kèt gomb, nos ebből orvosoltam a nyák törèsèt amenyire lehetett de az erősítőröl távozó jel nagyából olyan erős mintha teljesen a telefonom jelèt hallanám a hangládákra kötve. Próbáltam másik telefonal, másik hangládával, a tünet változatlan. Miután leesett rögtön szètkaptam hogy megnèzzem mi a helyzet belülről úgyhogy azt kizárhatjuk hogy a törött nyák darab valahova odaèrt ahova nem kellett volna.

Fènykèpeket küldthetek emailben ha van rá igèny.

2022. jan. 28. 16:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Amit mèg hozzáfűznèk ha nem elèg egyértelmű hogy az erősítő az esès előtt tökèletesen működött
2022. jan. 28. 17:18
 12/15 Zzzoli ***** válasza:
Még lehet hajszálrepedés a nyákon, amit nem vettél észre, esetleg forrasztás ami körberepedt, a nyomókapcsolókat is mérd át műszerrel hogy váltanak-e.
2022. jan. 28. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
A második képen a két narancssárga kondi felett lévő (talán zöld színű) alkatrész is egy kondi? Nekem annak tűnik, méghozzá felpúposodottnak. De nem igazán látszik jól a képen.
2022. jan. 29. 00:19
 14/15 Zzzoli ***** válasza:

Nincs ott púposodás, azon a panelen a kondik csak sávszűrést és csatolást végeznek, kiszáradni szoktak.

2022. jan. 29. 05:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Èn sem látok púposodást
2022. jan. 29. 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!